23 Aralık 2011 Cuma

Lancome Teint Miracle Fondöten 02



ışığı yansıtan fondöten furyası bu fondötenle başladı bana göre. İlk teint miracle yi gördüm en azındna ben. Aldığımdan beri severek kullanıyorum kapatıcılıgı ve yapay olmayan ışıltısıyla doğal duran bir ürün.fondötenlerin bıraktıgı yapay hissi sevmeyen cildi de cok sorunlu olmayan kişiler ( hatun kişiler desem mi diye düşündüm ama erkeklerin de kullandığına yabancı bloglarda şahit oldum) için tam da ideal ürün. mac matchmaster da bu mantıkla üretilmiş bir fondöten. ben kendisine hayranım uzuuun ve bol fotolu bir post olacak bu herkes tanışsın herkes kullansın... ;) değerlendirmelere geçecek olursak:

lancome kendi ürünü hakkında demiş ki
Lancome’un yeni fondöteni Teint Miracle, doğal ışığı güçlendiriyor ve çıplak ten mükemmelliği sağlıyor. Teint Miracle’deki Aura-Inside isimli teknoloji, yeni nesil pembe ve mavi bioptik pigmentleri sıvı ışık özüyle bir araya getiriyor. Kalıcılık ve ideal kapatıcılık sağlayan Teint Miracle’de yağ bulunmuyor. SPF derecesi 15 olan fondöten cildi nemlendirme etkisine de sahip. Gül özleriyle bakım yapan ürün 18 saat boyunca cildinizi nemlendirirken, doğal ve pürüzsüz tene sahip olmanızı sağlıyor.

olumlu yönleri:
  • nemlendirmesi bir harika ama asla yağlandırma yapmıyor sanki pudralı gibi ama öyle mat bir bitirişi de yok lancome un teknolojisini aklım almıyor. ( fransızlara da kızgınım bugün belki herşeyini protesto edebilirim ama lancome dan vazgeçemeeeem onun sucu yok )
  • kapatıcılığı orta ama yaptıgı şey kapatmak değil sanki ilizyon ışıgı yansıtıyor cildin pürüzsüz görünmesini sağlıyor.
  • duo fibre fırça ya da ellerinizle neyle uygularsanız uygulayın az bir miktarla yüzünüze dağıtıp süper uygulama yapabiliyorsunuz.
  • kalıcılığı da iyi sabah sürüyorum öğleden sonra eve geldiğimde bozulmamış hala ilk sürdüğüm gibi kalıyor. 
  • ayrıca sivilcelenme siyah nokta gibi sıkıntıları da yok.
  • renk konusunda 1 ve 2 numaralar arasında kalmıştım ama cildin renginle bütünleştiği için 2 yi aldım bir ton acık koyu farketmiyor renginizi buluyorsunuz.
  • içindeki minik ışıltıları sürdüğünüzde öyle altın görünmüyor hatta hiç yoklar ama cilde yedirince bir yanar dönerlik demiyim de cildiniz saglıklı saglıklı parlıyor.
  • ciltte kalıcı bir ışıltısı var bir hafta aralıksız kullanınca makyajımı siliyorum temizleyip yıkıyorum ama o ışıltı sağlık kalıyor o besleyici özelliğinden sanırım güller acıyor yüzümde.
  • 15 SPF özelliği var güneşten de koruyor.
  • şişesi pompalı hijyenik, cam şişe ürün miktarını da gösteriyor.
  • daha ne diyeyim en sevdiğim makyaj ürünüm.
olumsuz yönleri:
  • aşk gözümü kör mü etti bilemiyorum ama yok olumsuz birşeyi ne istersem buldum buyrun fotolar:
























flaşla iyice çıkan damarlarım







bileklerim yüzümden çok daha beyaz olduğundan rengi koyu gibi oldu pek iyi görünmüyor ama kapatıcılığını görmeniz açısından

fotoladım. flaşlı da çektiğimden parlıyor hafif ama ışıltısını gösterebilmişimdir umarım.


en sevdiğim şey :) sizin de var mı bir makyaj favoriniz?







9 yorum:

  1. aa süper ya çok sevindim bu kadar sevdiğine. en güzel duranı buydu sanki cildimde :)

    YanıtlaSil
  2. bir hafta kullan sonra makyajsız parlıyorsun acayip bişi :)

    YanıtlaSil
  3. neyle uyguluyorsun fondöteni unutmuşum sormayı :)
    bende fondöten uygulayabileceğim fırça yok henüz.

    YanıtlaSil
  4. ben duo fibre fırcayla uyguluyorum üşenmezsem mac 187 üşenirsem elf stipple yıkıyorum onu sık sık çunku:) ama elle de oluyor parmaklarla. süngerle denemedim hiç.

    YanıtlaSil
  5. ne guzelmiş'!! lancome fond. lerini hic denemedim ama bu ho$uma gitti canım .)

    YanıtlaSil
  6. canım bende çok memnunum bu üründen bu arada seninşe hep aynı ürünleri kullanıyoruz :)

    YanıtlaSil
  7. sevgili chunli diğer fondotenleri hakkında hiç bir fikrim yok ama missha bb ve teint miracle sanırım daha iyisini bulana kadar bittikçe alınacak..

    bronz makyaj ben de farkettim zevkler benziyor :)

    YanıtlaSil
  8. merhaba,
    blogunuzu güneş kremleri hakkında araştırma yaparken tesadüfen buldum ve bayağı karıştırdım.missha ve teint miracle benim de çok severek kullandığım ürünler.la roche posay anthelios spf 50 ile ilgili yazınızı da okudum ve size danışmak istedim satın almadan.cildim yağlı malesef,sivilceden ziyde yanak bölgemde kabarıklıklar olabiliyor.siz uzun vadede memnuniyetinizi sürdürüyor musunuz?bir de ürün renk veriyor mu?
    ya da önerebileceğiniz başka spf li ürünler var mı?
    yanıtlayabilirseniz çok sevinirim,teşekkürler.
    Deniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba ilginiz için teşekkür ederim.
      la roche posaydan cok memnundum cildimde herhangi bir reaksiyon yapmadı ama kuru oldugundan benim yüzüm biraz kurutuyordu.renk veriyor ama kapatıcılıgı renk eşitlemesi falan yok kaybolup gidiyordu.
      bu yıl vichy microfluid aldım. o kurutmadı da yağlandırmadı da yüzümü.
      yağlı cilde la roche posay anthelios iyi gelebilir. tinted olanı renkli bu arada onun birde beyazı var.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...