5 Aralık 2011 Pazartesi

La Roche Posay Eau Thermale / La Roche Posay Termal Su



Merhaba diyerek ilk blog yazıma başlıyorum. Kullandığım ve denediğim; kozmetik, makyaj,dermokozmetik ve parfüm yorumlarına yer vermeye çalışacağım.
Tipik bir kozmetik blogu olacak yani. 

İlk yazımı La Roche Posay Termal Su için yazmak istedim. Başta gerek görmediğim ama kullandıkca sevdiğim hatta hergün kullandıgım bir ürün.

Fransız kadınları musluk suyuyla yüzlerini yıkadıktan sonra tonik niyetine ciltlerine termal su sıkıyorlarmış. Ben de yüzümü temizleyip yıkadıktan sonra bir kac fıs termal su kullanıyorum. Detaylı yorumlarıma gelince:

olumlu yanları
  • musluk suyunuz kireçliyse yıkadıktan sonra cildinizi kurutması muhtemel. bu ürün cildi nemlendiriyor.
  • tonik gibi ama yaglandırma asla söz konusu değil nemi hapsediyormuş gibi geliyor bana.
  • gözenekleri sıkılaştırıyor.
  • fısfıslı şişesi 
  • set içinde hediye olması
olumsuz yanları
  • çok da gerekli olmazsa olmaz bir ürün değil onun yerine maden suyu da kullanılabilir.
  •  20 tl civarı fiyatı bu tarz alternatifi bulunabilecek bir ürün için fazla.

 yazılarımın ürün tanıtımlarımın devamı gelecek..





5 yorum:

  1. Gözenekleri cidden sıkılaştırıyorsa tam benim ihtiyacım olan birşey ama şu ara Avene'nin termal suyunu denemeyi istiyorum, epilasyon sonrası cilde çok iyi geldiğini yazmışlar... 300 ml. 27 TL onlineeczanem.com'da...

    YanıtlaSil
  2. termal sularda mantık aynı nemi hapsetme özelliği hep ön planda. maden suyu da aynı işi görür bence. gözeneklerde etkisi var ama gözenek sıkılaştırmak için asıl eczaneden bir karışım yaptırıyorum o çok etkili yazısını yayınlayacağım.

    YanıtlaSil
  3. ben de bu termal su'ları merak etmiyor değilim. ne zamandır yuzumu yıkadıktan sonra dermalogica multi active toner kullanıyorum ama aynı etkiyi saglayacaksa niye fazladan para vereyim :)

    YanıtlaSil
  4. gamze
    faydalı ama tonik kadar etkili olur mu bilmem çünkü ayrıca tonik ben de kullanıyorum

    YanıtlaSil
  5. Bu ürünü birkaç ay önce aldım, ama tatlım kullanamıyorum. Öyle sıkı bir tepesi var ki, bastırıyorum tüm gücümle bazen gaz bazen de şansına su gelliyor. Şişesi çok kullanışsız, bu kadar günlük bir ürünün bu kadar büyük ve zor kullanılan bir şişe tasarımına sahip olması büyük dezavantaj. Piyasada ondan daha kolay birkaç ürün var, adını verip yazmıcam şimdi. Markalarına güvenip kullanması zor şişe tasarımları yapmasınlar lütfen.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...