6 Aralık 2011 Salı

clinique chubby stick chunky cherry









Yazın başında biraz fazla beklentiyle alıp geçer not verdiğim sevgili chubby chunky cherry.


olumlu yanları:


  • dudagı nemlendiyor.
  • hafif dogal bir rengi var. şeffaf nemli bir kırmızı. dudak renginiz biraz koyuysa cok dogal duracaktır. benim dudagım biraz soluk oldugundan kırmızılıgı yogun belli oluyor ama güzel tabii ki.
  • sür sür bitmedi bitecek gibi de durmuyor kışları zaten dudak kurulugundan koruyucu ürünlerden pek sıra gelmedi kendisine.
olumsuz yanları: 
  •  aman aman bir nemlendirmesi yok bir ruja göre nemlendiriciliği fazla ama asla bir lip balm değil.
  • rengi cok dogal durmadı benim rujun rengini yuzde yuz belli eden renksiz dudagımda hafif sürmek lazım.
  • 47 tl eder mi etmez.. nivea vişneli nemlendiriciyle ergenligini geçirmiş bir şahsa aynı ürünü 47 tl ye bir kere satarlar :) bitince gider niveamı alırım mis gibi :)

6 yorum:

  1. Son yorumuna bayıldım; aynı fikirdeyim. Alır paşa paşa nivea mı sürerim :) Zaten başımıza ve de cebimize ne geliyorsa marka takıntısından geliyor.

    YanıtlaSil
  2. nivea dan hiç farkı yok bu chubby nin zaten clinique daha kalbimi kazanamadı hep ucuz alternatifler buluyorum ona

    YanıtlaSil
  3. bu chubby sticklerin mini boy setini görmüştüm ykm de. hatta set fiyatı 59 tl mıydı neydi. almayı da dusunuyordum. nemlendiriciliği nivea gibiyse hiç bulaşmayayım en iyisi :)

    bu arada blogun hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim güzel yorumların için sevgili gamze,chubby ler çok cezbetse de fikir olarak, vişneli nivea dudak nemlendirici vardı ya kırmızı yapıyordu dudakları ondan farkı yok bunun. onun çileklisi öyle renk vermezdi ama bak. o yüzden farklı renkleri hoş olabilir. hiç denemediğim için bilemeyeceğim. alırsan bir post hazırlarsın biz de tecrübenden yararlanırız ;)

    YanıtlaSil
  5. görünüşü çok sevimli:) aman neyse niveayla eş değerse değmez cidden:) bu arada golden rose un lip balmı bence niveadan çok daha iyi renkli olanları düşünürsek:D ama benim favorim lypsyl;)

    YanıtlaSil
  6. valla isterse niveadan güzel olsun ben kalkıpta bir dudak balmına 45tl vermem onun yerine alternanif olacaksa eğer rimmel deborah vs gibi markalardan 2tane alix avien flormardan 3er tane ruj alırım ya da kendimi 4tane cilt bakım ürününe veririm.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...