22 Aralık 2011 Perşembe

Bioderma sebium H2O





Online bir siteden aldıgım ve birini de hediye vereceğim bioderma sensibio (yazısı burada) nun minik 100 ml lik hediyesiydi kutuya koymuş firma.
Sensibio için söylediğim herşey bu minik miseller su için de geçerli tek farkı yağlı ciltlerde sebum dengesini düzeltmeye yardımcı olması. Kurutucu özelliği yok cildimi yağlı hissettiğimde bunu kullanıyorum hassas bir şekilde makyajı temizliyor cildi de ferahlatıyor.

3 yorum:

  1. öncelikle postunuzu yayınlayalı çok olmuş ama ben buara bu ürünü araştırıyorum Bioderma sensibio yada sebıum alıcam cildim normal ama sivilcelenmeye çok musait yağlı ürün kullanırsam heme portluyorlar.Sizce hangisini almalıyım ikisininde temizlemesi aynı seviyede mi... Cevaplarsanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba
      ben sensibio ile devam ediyorum çünkü hem çok bir fark yok aralarında hem de ben makyajı onla çıkarıp köpüren bi temizleyiciyle yıkıyorum yani cildimde kalmıyor. kalıntı bırakmıyor yağlı temizleyiciler gibi. bi ara yaglı bir makyaj temizleyicisi kullandım hemen sivilce cıktı yıkamama rağmen arkasından.
      sensibio daha avantajlı boyutu büyük.onu tavsiye ederim ama yıkarsanız daha iyi olur bir temizleyici ürünle.

      Sil
    2. çok çok teşekkür ederim ilginiz için :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...