14 Aralık 2011 Çarşamba

Benefit High Beam

 uzuun uzun düşünüp almaktan hep vazgeçtiğim bir üründü high beam. sonunda aldım.

nolacak aydınlatıcı da sıvı olmasın, ışıltılı toz bir allık neyine yetmiyor aynı şey deyip durdugum ama en sonunda alınca o kadar geçen zaman boyu neler kaçırdığımı anladığım minik oje şişesi gibi şişesi olan aydınlatıcım. onsuz çıkmaz oldum gözaltı kapatıcım ve rimelim olmadan çıkmazken şimdi birde high beam eklendi listeye. küçük şişesi korkuttu ama çok az miktar yeterli oldugu için uzun süre gider gibi geliyor. çabuk bitirirsem nars luminizer Copacabanaya şans vermek istiyorum.
olumlu yanları:
  • elmacık kemiklerinizi vurgulamak için ku llanabilirsiniz. benim elmacıklarım yok. kontur ve allıkla kendime kemik yapıyordum ama aydınlatıcı olmadan olmuyor. toz aydınlatıcı bu saglıklı görüntüyü vermiyor. sürüyorsunuz elmacıklarınız ışıl ışıl ama o kadar da doğal parlıyor.
  • kaş altı dudak üstü burun üstü nereyi istiyorsanız anında aydınlatabilirsiniz bir anda yüzünüzü taze sağlıklı gösterebilirsiniz. ben tazeyim zaten diyorsanız tazeliğinizi vurgularsınız :)
  • kremsi hatta su gibi yapısı çok hoşuma gidiyor. ciltte kolayca dağılıp bütünleşiyor.
  • kalıcılığı da iyi akşama kadar pırıldıyorum :)
  • ışıltısı asla sim değil. bizim yerli markaların anlayamadığı/yapamadığı olay bu. sim ışıltı değildir,sim yapay bir görüntü hatta abartı katıyor böyle ayaklı disko topu gibi. neyse seveni de vardır çok sarmayalım:)
  • seviyorum seviyorum seviyorum daha ne yazayım onsuz olmaz artık.
olumsuz yönleri:
  • o kadar yazıp olumsuz yönlerine ne yazacaksın diyenler olabilir ama bu minicik şişe bana ne kadar gidecek bilmiyorum bir bucuk aydır kullanmaktayım şişenin içini göremiyorum.
  • miktar az. Nars Copacabana 30ml iken bu canım şişe 13ml biraz adil değil. aynı etkiyi verir mi nars bilmiyorum ama denemem lazım. bence verir :)

flashlı çekimde biraz daha parlak çıkıyor haliyle gündüz vakit bulup da çekebilirsem editlerim.


bir de ünlülerden bir foto koyayım o yanaktaki ve dudak çerçevesindeki ışık kendisinin eseri

2 yorum:

  1. hmm bu high beam pembemsiymiş, kesin bana hiç yakışmaz.. ben esas benefit'in yeni aydınlatıcı watt's up'ı merak ediyorum, senin o ürüne bakma şansın oldu mu hiç?

    edankb.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. onu denemedim ama high beam pembe durmuyo surunce denemelisin olmadı moonbeam var o sarımsı

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...