18 Mart 2012 Pazar

bitenler

bitenler postu için blogu açtım açalı ürün biriktiriyorum.heryerden boş ambalaj çıkmaya başlayınca postun zamanının geldiğini hissettim.

 
1. maybelline affinitone kapatıcı: canım kapatıcım yerini henüz hiç bir ürün dolduramadı. bir kac tane daha var hali hazırda kullanıyorum.
2.maybelline colossal maskara: favori maskaram geri dönüşüm projesine girdi kendisi postun sonunda görebilirsiniz:)
3. alix avien maskara: zaten kendim almamıştım sevmedim de.
4.oriflame kalem eyeliner: bitmedi ama artık cok soluk buluyorum yer kaplamasın dedim atıyorum.
5.oral-B satin tape diş ipi: ben pek diş ipi insanı değilim kanatıyorum ama bu ip çok hassas eşimle kullanıyoruz severek.
6. oriflame divine parfum: cok sevdiğim bir koku elimdeki kokular bitsin tekrar alabilirim bu ufak boyları cok ekonomik oluyor zaten.
7. cecile pudra: bitmedi de :) DIY projeme kurban gitti ama sonuçtan memnunum azıcık bir şey kaldı içinde ama kullanmayacağım.
8. la roche posay güneş koruyucu : severek kullanmıştım kurutması dışında memnundum cildim yağlanırsa büyüyünce :) alabilirim tekrar.
 9. priori testerlar: şubat lila kutudan çıkmıştı gündüz ve gece kremlerini beğendim. 3 5 kullanım olmasına rağmen kuru cildime cok iyi geldi nemlendiriciliği çok hoş.vucut kremi de iyiydi.
10. la roche posay toleriane nemlendirici : set ile gelmişti. eşim kullandı. yağlı ve hassas ciltler için çok iyi bir nemlendirici.
11. excipial lipo: kışların vazgeçilmezi yenisi alındı.
12.bioder kepeğe karşı şampuan: severek 2 3 kutu kullandım yves rocherin bir şampuanını aldım şimdi ama beğenmezsem tekrar döneceğim.
13. pantene doğal sentez saç kremi: seviyorum bu seriyi ben. bir kaç kutu bitirdim böyle.şampuanını da arada kullanıyorum. ben arada saçımı farklı şampuanlarla yıkamayı seviyorum.
14. la roche posay misel su: bioderma ile hiç farkı yok bence. ama kız kardeşim de bu ürün bitince bioderma aldı. bir türlü ısınamadı la roche posayın hassasiyet açısından daha iyi oldugunu söylüyor.
15. bioderma sensibio h2O misel su: bitmek üzere olan şişem dolu gibi çıksada azıcık var içinde. yedekleri var. seviyorum daha iyisini bulana kadar tekrar tekrar alacağımı düşünüyorum .
 kaş fırçası olarak kullanacağım bu rimel fırçasını. sarı çıktı çok sevdim bu haliyle :)

5 yorum:

  1. süper ürün bitirmen ne hoş gitsin eskiler gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) uzun süredir biriktiriyorum ama canım böyle toplu görmek çok güzel :)

      Sil
  2. yves rocherın parfümüyle ilgili deneyimlerini de paylaşırmısın? saçlarım çok kurudu yeni bir şampuan arayışındayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şampuan dedin canım herhalde. şampuanı daha kullanmadım bu hafta deneyeceğim bir kac hafta kullanıp yazarım

      Sil
    2. ayy evet :( şampuan aklım neredeydiyse onu yazarken

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...