30 Eylül 2012 Pazar

Lancome Hypnose Star Maskara ve La vie est belle Parfüm değerlendirmesi

Lancome un güzel bir jestiyle bana gönderilen ürünleri denedim,bir süredir kullanıyorum, değerlendirme yazımın biraz gecikmesinin sebebi maskarayı hemen yorumlamak istememem.
Bir süre kullanıp yorumladığım ürünleri daha iyi değerlendirme fırsatım oluyor.

Makyaj çantasını da pek beğendim, beyazlıgına zarar vermemek için, pazar yeri misali kocaman öğretmen çantama atmıyorum henüz evde kullanılıyor :)

 Olumlu yanları:
  • Lancome maskaraları genel olarak beğenirim daha önce Hypnose drama ve klasik Hypnose maskaralarını kullandım. Diğer maskaralarla da karşılaştırmalı bir değerlendirme yaptım.
  • Klasik hafif gül kokusu mevcut.
  • Tek renk seçeneği var, Elmas siyahı beni korkutsa da Hypnose Drama kadar dramatik bir siyah değil aksine doğal bir siyah.
  • Ambalaja hiç önem vermem ama bu maskaranın ambalajını beğendim şık ve farklı bir tasarım olmuş.
  • Fırçası bir yanı düzken bir yanı uzun kıllara sahip. Uç kısmına doğru incelmesi göz pınarına ve alt kirpiklere uygulama kolaylıgı sağlıyor.
  • En bariz özelliği bana göre kirpikleri uzatması.İlk katta doğal ve gayet makul bir uzunluk sağlıyor. 2. katta biraz daha belirgin uzunluk sağlıyor. Verdiği uzunluk Drama kadar dramatik değil ama klasik Hypnose kadar diyebilirim.
  • Çıkarması çok kolay Bioderma sensibio H2O ile kolayca temizleniyor. Drama nın zor temizliğini düşünürsem bu çok iyi.
  • Kalıcılığı iyi içindeki elmas parçaları dedikleri parçacıklardan çok az bir dökülme olsa da uzun süre bozulmadan dayanıyor.
  • Kuruma hızı diğer iki maskaraya göre daha iyi . Hemen kuruyor.
Olumsuz yanları:
  • Bana Hypnose klasiğin verdiği dolgunlugu malesef vermedi 2. 3. kattan sonra kirpikleri biraz yapıştırması "dolgunluk bekleme benden" mesajıydı.
Dolgunluk açısından beklentimi karşılamadı fakat bence doğal görünüm açısından harika bir maskara severek kullanacağım.Özellikle okulda sabahtan eve gelene kadar dayanmasıyla, hafif makyajımın tamamlayıcısı oldu.




Ana içerik İris dişilik tadını barındıran, zambağın baskın olduğu ilk koku. %50 oranındaki doğal kaynaklı içeriğiyle*, gerçek lüksün en yoğun halini barındıran bir parfüm. *[Pallida süseni, Yasemin zambak özütü, Portakal çiçeği özütü, Paçuli esansı konsantrasyonu] İnce lezzetleri bir arada barındıran bir parfüm. Her içeriğin kokuda kendisini ayrı ayrı vurgulayabiliyor. Işığın kristalle buluştuğu göz alıcı bir şişe.

Parfümü biraz ağır bulduğumu söylemeliyim ama şişe tasarımına bayıldım bana gülümsüyor gibi geliyor kullanırken :)
Biraz havalar serinleyince kullanabileceğim bir koku.

2 yorum:

  1. Ben parfümün hastası oldum,bayıldım en kısa zamanda almak istiyorum,maskarayı da merak ediyordum uzun zamandır drama kullanıyordum devam edeyim en iyisi ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. drama ile cok farklı rimeller canım gercekten de
      bu dogal o yogun siyah kıvrık kıvrık :)
      parfüm agır ama zarif ;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...