22 Mayıs 2012 Salı

bitenler

 bitenlerim genelde saç ürünleri olmuş aynı anda bitmeleri ilginç yenilere başladım. nihayet nude serisini buldum aldım ve kullanıyorum. biraz daha kullanayım da tam yorum yapabilecek duruma geleyim.
üstteki resimden başlıyoruz:
  •  gliss shea cashmire saç kremi : genel olarak beğendim güzeldi yumuşattı falan ama öyle mucize bir durumu yok saç kremi işte. tekrar alabilirim belki olumsuz bir fikrim yok.
  • yves rocher saç parlatıcı solüsyon: değişik bir ürün postumda yazdıklarım hala geçerli ve saçın geç yağlanmasını sağlıyordu. tekrar alabilirim indirimde görürsem.
  • yves rocher besleyici şampuan: öyle tatlı bir kokusu vardı ki... hayatımda kullandığım en güzel kokan şampuandı. beyaz sabun gibi temiz temiz kokuyor. saçımı güzel temizliyordu ve çok memnun kaldım yumuşacık oluyordu boyalı saçlarım. nude serisine başladım ondan da memnun gibiyim dönüşümlü alabilirim belki bunu da.
  • down under natural's saç maskesi: biraz beklentimin altında kaldı. postumu yazdığımda henüz saçımı açtırmamıştım. ozaman saç kremi kadar yumuşatıyor ancak demiştim. hala aynı düşüncedeyim. bir de saçlarımda onarma falan yapmadı, uçlardan kestirdim bir kaç kez, kırıldı çünkü açtırınca.
  •  farklı markalar kullanıyordum önceden lens kullandığımda. bu yıl renuyle başladık renuyle devam ediyorum ikilisini sipariş verdim şimdi.

  •  petal fresh organics şampuan: mini boy lila kutuyla gelmişti. ankaraya gittiğimde götürdüm 4 yıkama kullandım.kokusu ferahtı ama pek sevmedim saçlarımı sertleştirdi biraz. arkasından bolca serum kullanmak zorunda kaldım. fakat volum konusunda işini iyi yapıyor saçım geç yağlandı bu şampuanı kullandığım sürede.
 bu minnaklar da mini boy tester.
  • avene temizleyici sütü çok beğendim. cildi çok iyi temizliyor ve hiç kurutmuyor. bu arada ben makyajımı biodermayla temizleyip sonrasında sütle yıkadım. makyaj konusunda bilemeyeceğim yani. tam boyunu alabilirim elimdeki temizleyicileri bitirince zaten aklımda birsürü ürün var bir de bu eklendi.
  • ducray melascreen 15 spf nemlendirici: sevmedim seni... zaten hafif bir ürün ama ciltte silgi tozu gibi kalıntı yapıyor makyaj altına asla olmaz. nemlendirmesi yok hatta kuruttu cildimi. yağlı ciltlere de tavsiye edemeyeceğim çünkü kalıntı bırakması sinir bozucu. almam tabi ki.
murad AHA/BHA exfoliating temizleyici: nazik bir peeling çok bir farkını görmedim ama cildimi kurutup yıpratmadı. tam boyunu almam sanırım.

6 yorum:

  1. arkadaşım nerden alıyosun sen bunları? hayır biliyorum burda satan yok bana da söle ben de alcam :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gülistan dan :)
      online çoğu canım
      yves rocher e
      eczanemizde.com a
      buy cosmo cosmetica balerin vs. ye de bak derim bi

      Sil
    2. gülistan?? ciddi misin? nerden alıyosun peki? çünkü ben neye elimi atsam çakma çıkıyo sinir ediyolar beni :D diğer siteleri biliyorum hep kullandığım yerler :D ben daha çok hassascilt.com u kullanıyorum daha ucuz oluyo genelde tavsiye ederim topraaamm :D

      Sil
    3. yok tatlım şaka yaptım gülistan diye :)
      online alıyorum ya da gittiğimde ankaraya izmire oralardan alıyorum en olmadı kızkardeşim var küçük kozmetikdeneyimleri ona sipariş veriyorum
      hassasciltten alışveriş yapmadım hiç ama sanırım kardeşim almıştı birşeyler orada da iyi

      Sil
  2. dr murad aha peeling o paraya değmez hiç bir faydasını görmedim bende...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın:)normal bir peeling yani neutrogenam var benim aynı işi yapıyor

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...