3 Mayıs 2012 Perşembe

cosmed vanilyalı nem maskesi

 Gerçek vanilya parçacıkları ile nemini kaybetmiş ciltler için özel bakım…
Ciltteki nem oranı mevsimsel değişimler, sık yıkama ve rüzgâr gibi dış etkenlere bağlı olarak azalır. COSMED VANİLYALI NEM MASKESİ cildinizin ihtiyacı olan nemi korumak ve kaybolan nem dengesini geri kazandırmak için geliştirilmiştir. Sağlıklı ve taze bir cilt için, günlük cilt bakımınızın bir parçası olarak haftada 1 ya da 2 defa kullanılması önerilir.
COSMED VANİLYALI NEM MASKESİ içeriğinde özel yöntemlerle elde edilerek zengin aromatik yapısı korunan yoğun nemlendirici özelliğe sahip “tahitian” ve “bourbon” vanilyaları, sıkılaştırıcı ve yumuşatıcı karakterdeki 200 Tiare çiçeğinden elde edilen Monoi De Tahiti, antioksidan özelliğe sahip E vitamini, cilt yenileyici d-panthenol ile cilt elastikiyetini koruyucu ve gözenekleri sıkılaştırıcı salatalık özünün özel bileşimi bulunmaktadır. Üretiminde kullanılan HPP* teknolojisi ile bu özel içerik cilt yapısına hızlı bir şekilde derinlemesine etki eder, nemsiz cilt yapısında uzun süreli nem dengesinin oluşmasını sağlar; canlı, kadifemsi, pürüzsüz bir görünüm elde edilmesine yardımcı olur.
Ciltte 5 dakika beklettikten sonra durulamak yeterlidir…

Paraben içermez. Alkolsüzdür.
Ciltle uyumu dermatolojik olarak test edilmiştir.

cosmed markasınla tanıştığıma en çok sevindiren ürün bu oldu. nem cildin en önemli ihtiyacı malum.
haftada bir sürüp ya da iki kez kullanıp iyice test ettim ki hem bloguma ilk hevesle yazmayayım hem de etkilerini daha iyi görebileyim.

kullanımı:
  • yüzüme dudaklarıma hatta ellerimin üzerine bile sürüp 15dk kadar bekliyorum. cildi geren bir maske değil durdukça yumuşacık oluyor ve vanilya tanecikleri ısınıp hafiften erimeye başlıyor. mis gibi kokusunu tahmin edebilirsiniz.
  • daha sonra ılık su ile duruluyorum.
sonuç:
  • neme doymuş yumuşacık bir cilt...
  • cilt tipim kuru ama T bölgem parlamaya müsait; herhangi bir parlamaya yağlanmaya sebep olmadı.
  • gözeneklerde genişleme tıkanma yapmadı.
  • sivilce siyah nokta gibi bir etkisi de olmadı.
  • cildimi yağlandırmadan çok iyi nemlendirdi.
  • ben çok beğenerek kullanıyorum,bir kutuda 20 adet 5ml lik maske var. bir maske bana çok bile geliyor ellerime de sürüyorum. haftada bir ya da iki kez kullanılabilir. kısa zamanda tükeneceğinden yenisini kesinlikle alacağım ürünlerden oldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...