4 Kasım 2012 Pazar

loreal paris köpük boya 5.3 Sıcak Çikolata Kahve

 Kuaförde saç boyatmak benim için bir günümün gitmesi demek. 1 saat sürecek iş nedense fönünü,randevu sistemini oturtamamış Batman kuaförlerini hesaba katarsak,kuaförde 2 3 saati buluyor.Güvenlik nedeniyle de belli saatlerde yola çıkabildiğimizden bir tatil günümü neredeyse orada harcamam gerekiyor.Evde saç boyamak konusunda cesaretsizim krem boyalara kendim hiç cesaret edemiyorum.Yanımda da boyayacak kimse olmadığından bu köpük boyalar benim için biçilmiş kaftan :)
Daha önce Kumral bir denemem olmuştu şu yazıdan bakabilirsiniz. Kutuda göründüğünden biraz koyu çıksada sonradan açıldı kutudaki renk haline geldi.
Uyarmak istediğim bir konu var; benim saçımda 8ay önce renk açıcı işlemi yapıldı.O yüzden boyalar hep açılıyor,sonuçları buna göre değerlendirmelisiniz.
yorumlarımı yapayım hemen
  • Kullanımı çok pratik ve rahat.Boyayı şişeye koyup, aparatını takıyorsunuz,iki kez çevirince boyanız hazır.
 
  • köpüğü saçınıza uyguluyorsunuz bu işlem 5 10 dk nızı ancak alıyor.
  • sonuçtan ben memnun kaldım,iki kutu almıştım ama bir kutu yetti.
Uyarmak istediğim bir kaç konu:
  •  Saç diplerimde kendi saçımın rengi kutudaki renge yakın olmasına rağmen çok az koyuluk kaldı.Bu demek oluyor ki koyu renkte çok fazla açma kuvveti yok. Açıktan koyuya veya aynı rengi uygularken köpük boyalardan istediğiniz sonucu alabilirsiniz.
  • Beyaz kapatma konusunda hiç bilemeyeceğim;yaşım 25 fakat 1 tane bile beyaz saç bulamadım saçımda.Yine de çok kapatıcı gelmedi bana.
Görelim bakalım neymiş; ne olmuş.
 Boyamadan önce de çikolata kahveye boyanmış fakat 1 ayda tamamen açılıp eski haline dönmüş saçlarım
 Boyandıktan bir gün sonra güneş ışığında
 15 gün sonra yer yer açılan saçlar görüyorsunuz ışık az olduğu için uçlar sanki biraz koyu duruyor.

Sonuçlar böyle,tekrar aynı renge boyayacağım. Sanırım bir süre bu renkte devam edeceğim.Jel boyaları da merak etmiyor değilim. Deneyen bilen duyan var mı?
Nasıl olmuş peki? Ben sıcak tonların kışa daha çok yakıştığını düşünüyorum.
Zaten açık renk saç illa ki iyi bir makyaj istiyor bende, solgun duruyorum.Sizde de öyle oluyor mu?

15 yorum:

  1. saçının rengini çok beğendim ben saçlarımı hep kendim boyarım ama köpük boyayı hiç denemedim kolestonun 6/74 terracota rengini kullanıyorum ne zamandır ve çok memnunum ve böle hazır paketlerini değil tek boya olan kutularından alıyorum antıoksidanı yanında veriyorlar zaten tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendim boyayamam diye korkuyorum acikcasi :( tesekkur ederim :)

      Sil
  2. Benim saç rengime çok yakın duruyor , jel boylalarda maalesef kutuyla yanı renk olmadı benimki.

    YanıtlaSil
  3. bende köpük boyanın siyah rengini kendim evde denemiştim.boyama kısmında sorun yaşamadım ama saçlarımdaki beyazları kapatan boya 2 haftaya varmadan hepsi aktı ve beyazlarım tekrar orata çıktı..bende başta memnun olduğumu dile çok getirmiştim fakat memnun olmadığımı sonra anladım.lorealin köpük boyası şuan için tercihim olmaz en azından..

    iyi günlerde kullan, seçtiğin renkte güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim genel olarak acildi benim de 15 gun sonra acik olan yerler ozellikle daha cok acildi. beyazlari cok olanlar icin ben de onermem.

      Sil
  4. köpük boyanın uygulaması çok kolay ama hem diplerdeki yeni çıkan koyu saçlarımı kapatmadı hem kısa bir süre sonra hiç boyanmamış gibi oldu nerdeyse bir daha almam

    YanıtlaSil
  5. saç rengin çok güzel omuş tam istediğim renk byle hafif kızıl bi tarafı da var.ben de kpük boya kullanmıştım markasını hatırlamıyorum ama hemen aktı gitti :/ bu rengi yakalasam da uzun ömürlü olmuo.bidaha almam köpük boya!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim
      renkte akma oluyor evet özellikle altta açık bir zemin varsa

      Sil
  6. Renk cok guzel olmus, gule gule kullan. Kopuk boyalarda bu akma sorunu beyaz saclar icin olumsuz ne yazik ki... Ben de ayni durumu yasamistim. Ama 1 kutunun yetmesi super, degil mi? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet 1 kutu yeterli ama saçım öyle gür değil zaten. beyaz saçlar için daha kapatıcı formullu olmalıydı belki jeller daha iyidir

      Sil
  7. Bu rengi zaten severim ve bence Türk kadını ten tonuna çok uyuyor. Çok da hoş bir renk çıkmış sende ortaya, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ben de ilkkez bu yıl kullandım bu rengi kızıllar siyahlar derken doğala donüş :)

      Sil
  8. Bu renge bayıldımmmmmmmmm,çok yakışmıs hemde dediğin gibi tam kışlık,ben demi denesem ne :)) Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım cok rahat bir renk aksa da güzel duruyor ben sevdim

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...