29 Eylül 2012 Cumartesi

Liquid Neutrogena Parfümsüz yüz temizleme jeli

 
Neutrogena nın en sevdiğim ürünü.
Her zaman bir tane bulundururum ara ara kullanırım.
Köpürerek temizliyor,köpürmeyen temizleyiciler temizlik hissi vermiyor bana.
Kuru ve karma ciltlerde biraz kuruma ve gerilmeye sebep olabiliyor ama nemlendirici ile çözülmeyecek kadar değil.
Şişesi rengi kokusuz-kokusu ve uygun fiyatı ile tavsiye edeceğim bir temizleyici.

Sizin var mı böyle emektar,her zaman evde bulunan,bittikçe alınan ürünleriniz?

Not: Cilt temizliği konusunda mail ve sorular alıyorum.Son zamanlardaki cilt bakımım için güncel bir post hazırlayacağım fakat kısa bir özet geçersem:
Makyaj temizlemek için ayrı cildimi temizlemek için ayrı ürünler kullanıyorum.
Makyaj cıkaran ürünler ciltte kalmamalı diye düşünüyorum.Bioderma sensibio H2O kullansam da arkasından temizleyici ile yıkıyorum.
"Makyaj temizleyici ile silip bırakıyorum cildim yağlanıyor,sivilce çıkıyor" ya da "yüz yıkama jelim makyajımı iyi çıkarmıyor,kalıntılar oluyor" cümleleri aslında problemin ne oldugunu açıklıyor.
Hem makyaj hem cilt temizleyen ürünler,yıkama jelleri,köpükleri yok mu onlar da var. Kullandığınız ürünün özelliklerini iyi bilirseniz sorun yaşamazsınız.
 

7 yorum:

  1. Merak edip almaya karar veremediğim bir üründü , bu yorumundan sonra ben de alıp denemek istiyorum , umarım senin memnun kaldığın gibi ben de memnun olurum canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarim seversin canimm oyle cok cok super degil ama isini yapiyor :))

      Sil
  2. nem kullanmıştım, 3-4 sene önce, ama cildimi tahriş etmişti o günden sonra ve verim alamadığım neutrogena ürünlerinden sona hiç almayı düşünmedim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben severim neutrogenayı :) değişir tabi ciltten cilde de

      Sil
  3. Kendisi benim ilk temizleyicim olur :D sanırım 13 yaşında almıştı bunu annem bana.Çok güzel bir temizleyici ama benimki gibi kuru ciltlerin iyi nemlendirilmesi gerekiyor gerçekten kullandıktan sonra.Benim defalarca aldığım ürünlerin başında sephora suya dayanıklı temizleyici geliyor :) sonra clinique 3 adımı her sene bi kez alıp yaklaşık 4 ay kullanıyorum :) Yılbaşı gelse de indirimden cilt bakımı toplasak dimi o.O Makyaj da olur too faced olur mac olur guerlain olur o.O tamam sakinim O.O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. makyaj ürünlerine okadar tutkun değilim canım renkli kozmetik aşkım sınırlı-aile bütçesi açısından da iyi bir durum tabi bu :))
      cilt bakım ürünleri olabilir saç bakımına da hayır diyemem :))

      Sil
  4. Bunu bende çocukken kullanmıştim. Benim dolapda her zaman olan sey maden suyu hani şu basınçli kutularda olanlardan avene sarıkiz la roche bunlardan biri her zaman dolabımda olur h2o dan sonra sıkarm

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...