31 Mayıs 2012 Perşembe

Lemony Flutter Cuticle Butter


Lush siparişimde gelen testerları benim gibi almak isteyen olur diye denedikten sonra burada da paylaşacağım.
İlk olarak beğendiğim bir üründen bahsetmek istiyorum.
Sizin tırnaklarınız nasıl bilmem ama benimki zaman zaman şekilsizleşiyor. Etleri büyüyor ben de kesiyorum manikürde. Genelde tırnak etlerini itmek de yeterli olsa da kesmek daha rahat geliyor. Ama kestikçe uzadığı için katikül giderici bir ürün ne zamandır arıyordum. Sanırım buldum.
  • Bu krem çok dehşet bir krem uzun zamandır böyle etkili bir ürün kullanmamıştım.
  • Tırnak etlerini hemen yumuşatıyor ve manikürünüzün süresini uzatıyor. 
  •  Ellere ve ayaklara da kullanılabiliyor.
  • Gece yatarken çok çok az bir miktar tırnak diplerine sürüyorum sabaha tırnaklarım, sanki gece manikür yapılmış etlerin icabına bakılmış gibi oluyor :)
  • 50 gr lik ürün 26 tl normal bir el kremine göre belki fazla ama bu kadar etkili bir ürün olduğunu düşünürseniz çok değil.
  • Tek olumsuz yanı kokusu oldu. Lush ürünleri malum handmade,bitkisel.. Kokuları da çok yoğun geldi bana bu ürün de öyle doğal parfümsüz hafif limonlu ama çok da hoşuma gitmedi. 
  • Tam boyunu kokusunda ragmen alacağım yazın ayaklarıma ellerime denizden sonra çok iyi gelecektir.

4 yorum:

  1. Heee.. Bu ürünün geçenlerde Lush katloğunda tanıştım. O andan itibaren kafaya takmış oldum. Şimdi sizinde bu denli övdüğünüzü görünce iyice iştahım kabardı :) Bağdat cad. yolu görümüş oldu. Ben tırnak eti kemirgeniyim birazcık :(( biliyorum çok iğrenç ama şu kuru derilerle başa çıkmanın yolunu bulamadım bir türlü. Sevgili Aswang menekşe yağını önerdi, onu da alıcam ama bu ürün kesinlikle bana göre. Paylaşım için teşekkürler. ;)

    YanıtlaSil
  2. ya kesinlikle katılıyorum bende blogumda tanıttım bu ürünü yazısı da burda http://kozmetikkedisi.blogspot.com/2011/11/lush-lemony-flutter-cuticle-butter.html
    hani böyle anlatıyosun ya bazıları 'hadi be o kadar da iyi bir ürün mü ki' diyebilirler ama gerçekten anlattığın kadar mucizevi bir ürün tüm söylediklerine katılıyorum:)

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle mucizevi bir sey bu, bitince tekrar alcam. vazgecmem artik bundan :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...