13 Mayıs 2012 Pazar

Garnier BB Cream- bir de kozmetik deneyimlerinden okuyun

BB kremler fondotenden uzak durmaya çalışanlar için bence tam bir kurtarıcı. ben severek uzun süredir missha BB cream kullanıyorum.Garnier in bu ürünü önce bende merak uyandırdı sonra hakkında olumsuz yorumlar okudum almaktan vazgeçtim derken sevgili blogger dostu L'oreal TR denemem için bana bu ürünü gönderdi.
 eğer isteyen olursa missha ile bir karşılaştırma yazısı yazabilirim. bu postta sadece ilk kez bb krem kullanırcasına yorumlayacağım :)

olumlu yönleri
  • çok hafif tam yazlık bir krem
  • kupkuru cildim bu aralar iyice kuruduğundan cildimi çok iyi nemlendirdi bende parlama yapmadı. yağlı ya da karma cilde sahipseniz parlama yapacaktır kuru ciltlere yönelik bir ürün olduğunu düşünüyorum
  • güneş koruması olması çok iyi
  • çok hızlı emiliyor ( cildimin kuru olması da bunda bir etken )
  • eşit ve güzel bir şekilde dağılıyor traştan sonra eşim de kullandı kızarıklıkları hemen aldı ve cildini çok güzel nemlendirdi öyle makyaj ürünü gibi değil normal bir nemlendirici olarak düşünmek lazım.
  • kokusunu niye kimse sevmedi bu garibanın anlamadım :D ben sevdim çok hoşuma gitti hatta :D 
  • kapatıcılığı çok az ama bir kaç izin üzerine tekrar uyguladım üstüste uygulamaya müsait ve kapatıcılıgı ortaya doğru çıkıyor.
  • mimik cizgilerine dolmadı zaten sanki cildim kremi emdi kat kat sürdüğüm yerlerde bile krem katlanmadı çizgilenmedi.
 olumsuz yönlerine gelecek olursak:
  • tanıtım çok iddialı. mucize bir krem olsaydı keşke ama hafif kapatıcılığa sahip bir renkli nemlendirici. 
  • cilt tonunu çok hafif bütünlüyor ve sonra koyulaşıyor. koyulaşması bende kötü durmadı ama light rengi nw/nc 25-30 a ancak uyar. daha açık tenlilere koyu kaçacaktır. 
  • yağlanma yaptığını okumuştum dediğim gibi ben kuru ciltler için değerlendirdim. 
bakkala çakkala giderken sürebileceğim hafif bir ürün :) genç kızlara da uyacak bir ürün diye düşünüyorum ciltlerini hem güneşten koruyacak hem de agır makyajlar yapmamaları gereken yaşlarında hafifçe cilt tonlarını bütünleyecektir.



16 yorum:

  1. Bu ürünü bende sevmeyenlerdenim.İlk çıktıgında heycanla gidip denemiş ve hiç begenmedim.
    Benim cildim yağlıya dönük sürdüğüm anda cildim parladı,çok hafif bir ürün ama bende işe yaramadı ve dediğin dogru genç kızlara göre uygun bir ürün :)

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünü bende sevmeyenlerdenim.İlk çıktıgında heycanla gidip denemiştim ve hiç begenmedim.
    Benim cildim yağlıya dönük sürdüğüm anda cildim parladı,çok hafif bir ürün ama bende işe yaramadı ve dediğin dogru genç kızlara göre uygun bir ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuru ciltlerde iyi sonuc verecektir canım haklısın

      Sil
  3. rengi açık bir de kokusuz olsaydı güzeldi ya kullanırdım ben de. yok pek koyu yapmışlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kokusunu ben sevdim canım ama koyu dediğin gibi hafif de koyulaşıyor ciltte durdukca

      Sil
  4. inan bende çok sevdim hele kokusunu çok beğendim.bendeki medium rengi.tam uydu tenime.neden sevilmedi bu kadar anlayamadım.garip gelecek ama bende mishayı hiç beğenmedim.transparan bir pudra kullanıyorum üstüne.tamamdır.valla bende çok sevdim.zaten ne varsa meslektaşında var al işte :)öptüm seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) hahaha tatlım teşekkür ederim süper yorumun için. ben misshayı da ayıla bayıla kullanıyorum ama :) yağlı ciltlerde hiç iyi sonuc vermemiş ondan sevilmedi canım bence. tam kuru cilde göre yumuşacık yapıyor cildimi :) öpüldün sen de tatlumm

      Sil
  5. Bu da demektir ki bende beğenmeyeceğim:) Cildim yağlı çünkü, kesin parlama yapacaktır.Dediğin çok mantıklı geldi. Genç kızlar için ideal görünüyor, cilt yormadan hafif makyaj :)

    YanıtlaSil
  6. Hoşgeldin meslektaşımm,bronz makyajada selam olsun oda meslektaşmıs şimdi öğrendim :)) ya ben kaç kere alsam mı almasam mı diye düşündüm durdum,deneyebilirim sanırımm..yaz için ideal bır ürün arıyordum sanırım garnier alınıp denenmeli ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hosbulduk canım bir dene uygun fiyatlı zaten :)

      Sil
  7. bende denedim kendisini ne yazık ki o beni sevmedi canım ya:( ve misshaya geri döndüm,23 numarası tam rengim,bulamıyorum başka uyanda zaten.Bu renk problemi çok oluyor.
    Bu arada 21 numarası var elimde kızlar,öylece duruyor bana açık kaçtı çok ,isteyen varsa,elimde durup çöpe gideceğine bir işe yarasın.Bir bakın sayfama yazdım herşeyi.

    sevgiler ^^

    YanıtlaSil
  8. ben hiç begenmemistim. hatta blogda da yazdım. yağlı ciltler için problem cıkarmasını, sivilce pörtletmesini geçtim, içeriği de çok sakat bu ürünün. karma ve yaglı ciltler mümkün mertebe uzak dursun bence. bunların dışında kalanlar da ürün içeriğine bakıp tekrardan bır dusunsun kullanıp kullanmamayı :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kozmetik ürünlerde bir çok zararlı içerik mevcut kiminde fazla kiminde az tercih meselesi..

      Sil
  9. benim cildim baya kusurlu ya ;o yüzden hafif kapatıcılığı olan ürünler ne kadar iyi olsa da sevemiyorum :(
    hiç bir şey sürmem daha iyi diye düşünüyorum :D

    ayrıca çekilişime beklerim;
    http://cekilissayfasi.blogspot.com/2012/05/tatile-hazirlik-cekilisi.html

    YanıtlaSil
  10. her kadın güzeldir aldım selamını :)ne çok kişiyiz yahuu

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...