27 Ocak 2012 Cuma

yves rocher hydra specific serisi






cildimin kurulugundan hep şikayet etmişimdir. nemlendiriciler hayatımın bir parçası. bu kış diğer kışlara benzemiyor nedense 2 yılı geçti bu nemsiz memlekete geleli ama böyle kuruluk görmedim yüzümde hiç.


la roche posay ın hydraphase önceden yeterdi ama bu kış yetmedi. nemlendirici ararken yves rocher de şansımı deneyeyim dedim.
hydraspecific serisi cok kuru ciltler için gece ve gündüz nemlendiricilerini ve tonigini aldım. temizleyicim var memnunum o sepepten beklesin o şimdilik.

değerlendirmeye geçiyorum:


nemlendiriciler gece ve gündüz kremi olarak iki farklı krem.

olumlu yanları :


  •  iki krem de yogun bir nemlendirme sağlıyor. yatmadan gece kremini sürüyorum sabah nezamandır cildimde hissedemediğim yumuşacık nemli ciltle uyanıyorum beğendim yani. işini yapıyor. sabah da yuzumu yıkadıktan sonra gunduz kremini sürüyorum oda tüm gün yüzümü nemli tutuyor.
  • gündüz kremi makyaj altına kullanılabilir cilt kremi çabucak emiyor. sonra makyajınızı yapabilirsiniz. kuru ciltte fondoten kadar kotu duran bir makyaj hatası yok bence.
  • gözenek tıkamıyorlar yogun nemlendirmesine ragmen yağlı his bırakmıyor ciltte emilip hemen nemlendirme sağlıyor kuru ciltten muzdarip olanlar tavsiye ederim. T bölgesinde parlama olmuyor yaglı görünüm yok dediğim gibi.
  • fiyat olarak çok uygun iki krem 50 tl gibi bir fiyata geldi yves rocher indiriminde. 50 şer ml lik.


beyaz olan gece yeşilimsi olan gündüz kremi

olumsuz yanları:
  • olumsuz bir yanı bence yok tek 6 ay ömrü biraz kısa geldi bitiririmdir insallah ürün bitiremeyen bir insan olarak. yasak başka nemlendirici şu an almayacağım memnunsam devam bitene kadar :)
toniğini değerlendireyim bir de




olumlu yanları:
  •  nemlendirmeye katkısı olan bir ürün diyebilirim ama çok gerekli mi değil :)makyajımı biodermayla temizleyip temizleyiciyle yıkıyorum tonikli pamuk tertemiz oluyor ama dediğim gibi kireçli suların etkisini yumuşatıyor cildi nemlendiriciye hazırlıyor. sevdim.
  • fısfıslı sistem güzel cilde sıkıp pamukla siliyorum pamuga bir sürü ürün dökmek zorunda kalmıyorum böylelikle. 
olumsuz yanları:
  •  toniğin şekerli bir bitişi var akağaç şekeri- ne işe yarıyorsa artık iyi birşeymiş sanırım ki yazmışlar:) - içeriyormuş o şekeri hissediyorum. 

serinin fiyatı uygun kokusu cok tatlı tavsiye ediyorum yves rocher bir sürü de sample yollamış parfumleri merak ediyordum online alışveriş yapan bir insan olarak sample ürünler yardımcı oluyor alışverişlerimde. bu arada yaseminli parfume bayıldımm..










7 yorum:

  1. güle güle kullan ben de bu serinin ya da hassas ciltler için olan toniğini merak ediyorum. bu tonik tam sevdiğim tarzdaymış aslında :) ya mağazadan alınca hiçbir şey vermiyorlar ben de online alacağım. :DD
    skt konusunda haklısın 6 ay bana da çok az geliyor. yves rocher'nin çoğu ürünü 6 aylık oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uykusuzlar bloglarlarda :) tonik güzel canım hassas olanı bilmiyorum.
      online alışverişini sevdim ben ama sipariş takip edemiyorsun o sıkıntı. yurtiçi kargo sanıyordum ben arayıp sordum gonderi yok deyince ordakiler arıza cıkaracaktım baya bi:) mng kargoymuş twitter dan iletişimleri iyi ama oradan takip ettim kargomu zaten hızlı yolluyorlar da buraya haftada bir gun geliyo kargolar.

      Sil
    2. dofa aynen ben de geçen 60 liralık alışveriş yaptım mağazadan. göz çevresi için krem almayı düşünüyordum; bir daha ki alışverişimde, tester istedim, vermediler:(( lila kutudan çıkan activar'ı kullanıyorum ben de şu sıralar göz çevresi için.

      Sil
    3. magaza çalışanları sorumlu bu tester işinden bazı magazalarda böyle yapıyorlar testerlar nereye gidiyo bilmiyorum gerçekten

      Sil
  2. Bende bu serinin gece kreminden aldım fakat henüz elimdeki kremlerim bitmediği için kullanmaya başlamadım.
    Bu arada yves rocher'da her 45 tl'lik alışverişe 15 tl indirim kampanyası var bir de yanında duş jeli hediye ediyorlar 100 tl'lik alışveriş yaptım 60 tl ödedim eğer yves rocher'dan almak istedikleriniz varsa ocak ayı bitmeden bu kampanyadan yararlanın derim.
    Ayrıca İstanbul'da olanlara marmara forum yves rocher şubesini öneririm dün bi dünya sample aldım özellikle şu serumunu ve bir fondenini merak ediyordum toplamda 25-30 tane tester verdiler baya bi süre gider.:)

    YanıtlaSil
  3. Tonik çok sempatik sevimli şekerliymiş üstelik :*

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...