1 Ocak 2012 Pazar

maybelline krem allık 04

 yeni yıla girdik now what diye bir geyikle posta başlasam mı başlamasammı diye çok düşündüm ama sanırım başladım :)
bugunkü gibi kapalı havalarda yanaklarıma canlılık katsın ama makyaj da yapmışım gibi durmasın doğal olsun dediğim zamanlarda kullandığım allıgım kendisi.



 bazen maybelline kampanyaları oluyor ya 3 al 2 öde o kampanyalar bana yeni maybelline deneme aşkı veriyor çogunda da iyi ki almışım diyorum. bu allıgı da yazın almıştım, yazın krem allık kullanılır mı acep diyip kullanıldıgını gördüm. bendeki 04 numarası bu serinin 5 ya da 6 rengi var sanırım ama en güzeli benimki :) geçiyorum değerlendirmeye. (solgun fotolar flaşsız )
 olumlu yanları:
  • yanakta çok doğal duruyor ışıltısı yok ama donuk da değil.
  • uygulaması cok rahat. krem allık diyip duo fibre fırcayla da uygulamışlıgım (üstündeki delikler fırcanın eseri) oldu ama hertürlü aynı sonucu veriyor parmak ucuyla dagıtıyorum cok tatlı oluyor. seviyorum rahatlığını.
  • kalıcılıgı ortanın uzerinde benim yanaklarım  kurudur genelde renkli nemlendirici yada fondoten uzerine uyguluyorum pudrayla sabitlemem kalıyor silene kadar. 
  • yağlı bitirişi yok. toz bir allık kadar toz toz kalmıyor ama pudralı sanki.
  • yağlı ciltlerde nasıl olur bilemeyeceğim ama dediğim gibi krem oluşu korkutmasın yağlı bitmiyor.
  • ürün kuruyup sertleşmiyor.
  • fiyatı uygun ürün miktarı fazla.

olumsuz yanları:
  • böyle krem ürünler bana bakteri yaparmış gibi geliyor huylanıyorum. arada alkolle ıslak mendil batırıp siliyorum üstten.
bir kaç rengini daha alabilirim kampanya denggetirebilirsem. ama project pan olaylarına girsem mi diye düşünüyorum makyaj ürünü bitirebilmeyi hayal ediyorum. zaten şu an doğu görevindeyim guneydoguda biryerlerde. online alıyorum genelde makyaj ürünlerini. göz görmeyince gönül katlanır yaza magazalara kavuşana kadar bir kaç birşey bitirip koysam şu bloga ben de bunu bitirdim ahali diye :) bitirmeden de birşey almasam mesela.. bilemeyeceğim.. siz bu konuda nasılsınız merek ediyorum allık ruj far sık bitirebilir misiniz? yoksa benim gibi gönlünüz hep olmayanlarda mıdır?


5 yorum:

  1. canımcım bende kullanıyorum hem de bu renk yiine :)çok memnunum çok

    YanıtlaSil
  2. :) ortak mı girsek şu blog işine biz? :)

    YanıtlaSil
  3. oh bunu görünce rahatladım daha geçen gün yazdım yazısını acaba benimkinde mi bir sorun var diye hiçbir blogda yoktu 04 numara :D

    YanıtlaSil
  4. okudum canım senin postunu da evet numaraları var bunların :) ben de kalıcı baya şaşırdım kalıcı değil demene makyaj yapınca yuzune dokunmaktan korkan bir insanım ben de ondan sanırım dokununca gidiyo bu allık ;)

    YanıtlaSil
  5. hımm neden olmasın :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...