23 Ocak 2012 Pazartesi

kış favorileri - makyaj



bir kış yazısı da bu aralar en sık kullandıgım makyaj ürünleri için yazayım dedim. bu kış en cok kullandığım ürünleri seçtim bir kaç eksik kalmış fotoda ama üşendim tekrar çekmeye. bunlar da yeter :) 
değerlendirmeye geçiyorumm:



1. benefit high beam yazısı için buraya. en sık kullandıgım aydınlatıcı kendisi bayılıyorum makyaj çekmecemin en özenli köşesinde duruyor:)
2. lancome teint miracle fondoteni keşfeden kızkardeşime sevgilerimi yolluyorum. bu işi biliyor diyorum:) yazısı burada. çok memnun kalarak kullandıgım bir ürün öyle dogal duruyor ki nemlendirmesi de güzel kuru cildime hiç sıkıntı yaşatmıyor.
3. maybelline collosal tombiş rimeli. bir çok markadan rimeller denemiş biri olarak şu an favorim bu sarı tombiş. dolgunlugu harika. benefit they real sanırım şu an pahalı rakibi kendisinin. bitmek üzere bir they are real alsam mı diyorum. bir de zaten kucuk bir ilçedeyim daha merkezi bir yere gidene kadar kozmetik harcamalarımı sınırlandırmayı düşünüyorum. kafam yanmak üzere gösterip durmayın şu rimeli de bana :)
4.maybelline allık yazısı burada. cok dogal duran bir allık cok seviyorum rengini sadece kendi fırcasıyla veren sert bir allık olmasın ragmen dogal duruşu cok hoş.
5. flormar koyu renk pudra yazısı burada.  kontur amaçlı kullanıyorum. kontur bir ihtiyaçmış elmacık kemiklerinizin nerede oldugu konusunda bir fikriniz yoksa benim gibi :) 
6. oriflame kapatıcı yazısı burada onun da. kapatıcılıgı cok değil ama dogal makyaj tercih ettigim özellikle sarınıp sarmalanıp işe gittiğim günlerde kullanıyorum. 
7.oriflame lip gloss idare eder nude bir gloss bitirmeye ugraşıyorum ama ben ürün bitirebilen bir insan değilim. makyaj ürünlerinden sadece kapatıcı ve rimel bitirebiliyorum. kokusu da olmasa akide şekeri gibi daha rahat kullanacağım. bir de gloss konusunda bazen rahatsız oluyorum öğrenciler dudagıma odaklanıyor. nasıl parlıyor rujunuz öğretmenim diyenler falan dikkat dağıtıyor arada sürünce alışmadı gözleri :)
8. aşkım missha yazısı burada. kullanmaya kıyamıyorum ama sürünce öyle güzel ki.. missha türkiyeye gelsin artık. 


en sık kullandıklarım bunlar acık renk far göz içine beyaz kalem birde krem allık  kullanıyorum arada.  

kışı sevmiyorum bahar gelsin sınıfım sanki bir morg öyle soguk ki kaz tüyü kapkalın bir montum var zor hareket ediyorum içinde onunla dolaşmaktan yüzüme gözüme nemlendiriciler surmekten sarınıp sarmalanmaktan atkılardan berelerden sıkıldım. isyeaan diyorum  :))































6 yorum:

  1. canım çekti ne güzel görnüyo hepisiii

    YanıtlaSil
  2. Teint miracle fondotene ayy :*

    YanıtlaSil
  3. şu missha bb yokmu? bitmesin diye kıyamıyorum bendekilere :) çok seviyorum, fondotenden öte bişiy bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok dogal bir şey ben de bayılıyorum :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...