14 Mart 2013 Perşembe

BIODERMA-Sebium AI Correcteur**Değerlendirme**


 Biodermanın Sebium serisi beni fena sardı. En son denediğim mucizevi Sebium Global den sonra sivilce ve izlerine yönelik bu ürünü de çok beğendim.
Nesini Sevdim?
  • Kapak kısmında yer alan yeşil renk düzenleyici ürünü cildimdeki kırmızı izlere sürüyorum.Kırmızı-yeşil kontrast renkler olduğu için rengi bir miktar nötrlüyor. Renkli nemlendirici ile bu düzenleyiciyi bir arada sunmaları çok hoş bir fikir.
  • Kapatıcılığını gayet başarılı buldum.Yeşil düzenleyiciyi kullanmadığım zamanda bile cildin rengini bir renkli nemlendiriciden daha iyi düzenliyor ve kapatıcılığı orta seviyelere kadar çıkıyor.
  • Kapatıcı bir ürün olmasına ragmen az miktarda bir ürün bütün yüzünüze yetiyor,klasik bir fondoten miktarının yarısı kadar kullanmak lazım yoksa fazla geliyor.
  • Gözenekleri tıkamaması,antibakteriyel olması sivilceye müsait çene bölgeme ilaç gibi geldi.
  • Bitişi ne mat ne parlak,doğal bir duruşu var,cildimi kurutmadığı gibi yağlandırmadı da fakat yağlı ciltler pudra ihtiyacı duyacaktır.
Nesini Sevmedim?
  • Tek renk seçeneği olması kötü,NW 25 olan cildime biraz koyu geldi,renk zamanla ciltle daha iyi bütünleşse de koyulugunu ben hissediyorum.NW 30 üstüne daha çok hitap ediyor.
  • Yeşil düzenleyici kısmını hijyenik bulmuyorum.Kapağında aynayla evet güzel bir tasarım ama tüpte olan bir ürün kadar temiz kalmayacaktır.Her seferinde temiz kapatıcı fırçasıyla uygulamaya çalışıyorum ama bazen devreye parmaklarım da giriyor.
Bende olumlu yönleri daha agır basan ve severek kullandığım bir ürün oldu. Herkese ama özellikle sivilceye müsait ciltlere tavsiye ederim.
Etki Mekanizması:

Özel Fluidactiv® Patent:
Enflamasyondan sorumlu bakterilerin giderilmesine, kızarıklığın yatıştırılmasına ve cilt kusurlarının görünümünün azalmasına yardımcı olur.
Biyolojik olarak sebum kalitesini iyileştirir ve gözeneklerin tıkanmasını engelleyerek siyah nokta oluşumunu sınırlar.
Çinko glukonat antibakteriyel etki gösterir ve parlamayı azaltır. 
Sebium AI Correcteur, akne izlerinin oluşum riskini azaltmaya yardımcı olur, böylece cildin daha pürüzsüz olmasını sağlar.
2'si 1 arada ambalaj çift etki sağlar.
Kızarıklığı nötralize etmeye yardımcı olur. 
Cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur.
 Sebium AI Correcteur,ün doğal rengi cilt tonunu aydınlatır. Hafif yağsız doku. Yüksek tolerans. Komedojenik değildir.
Kullanım Talimatı:

Sébium H2O ya da Sébium Foaming Gel ile temizlenmiş cilde uygulanır. İlk olarak kapak kısmında bulunan yeşil renkli düzeltici ürünü pürüzlerin üzerine uygulayın. Sonra kapağı çevirin ve renkli kremi tüm yüze yayarak uygulayın.
Dokusu akışkan olduğu için her uygulamadan sonra kapağını sıkıca kapatın. Gözle temasından kaçının.
**Basın ürünüdür**
*Bioderma ya teşekkürler*
Follow my blog with Bloglovin

8 yorum:

  1. Ben de bu ürünü çok severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kullananlar genelde beğeniyor pek olumsuz yorum okumadım ben de :)

      Sil
  2. Merhaba , biodermanin sebium ürünlerini kullanıyorum ve sivilceler için fazlasiyla etkili.Maksimum iki gunde sivilceden eser kalmıyor, renklerini de solduruyo ve yeni sivilce çıkmasını önlüyorr.Ama dışarıya çıktığım zaman hafif bir fondöten uyguluyorum , en hafifi de sanirim maybelline :) ,yine de cildim hassas olduğundan artik dermokozmetik ürünlere yoneldim, fondöten yerine istiyorum ve açık bugday cilt tonum,maybelline affinitone 14 numarayi kullaniyorum , bu ürün bana koyu gelir mi sizce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. size koyu geleceğini düşünüyorum

      Sil
    2. Sabredemedim aldım. Evet bir tık daha koyu geldi.ürünü biraz daha az uygulayinca koyu olmuyor ama bu sefer de sivilce için kapatici olmuyor.Aslında çok begendim ama keşke renk seçeneği olsaymış.Peki baska markanın da böyle urunleri var mi bildiğiniz, hem sivilceleri solduran hem kapatan hem cildi nefes aldiran hem de cilt tonunu esitleyen dermokozmetik bi ürün? Ben göremedim belki siz bilirsiniz.Teşekkür ederim .

      Sil
    3. arada kullanılır yine sıkıntı olmaz umarım :) güle güle kullanın :)
      eveet bir kaç ürün var benim de gözüme kestirdiğim ama şu an stogum o kadar çok ki almak istemiyorum.
      vichy dermablend fondoten ve la roche posay toleriane fondoten. La roche sivilce için etkili değil ama zararsız ve kapatıcılıgı iyiymiş. Vichy ise ikisini de yapıyor.

      Sil
  3. Sivilce iyilestiren ama dermokozmetik olmayan missha nin perfect cover bb kremini aldım. Ama dermokozmetik olmadığı için çekinerek aldım diyebilirim :) .
    La roche sadece temizleme jelini kullanıyorum memnunum ve sizin söylediklerinizi hemen araştırmaya başlıyorum.Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. misshanın perfect coverını yıllardır kullanırım güzel bir ürün çok severim güle güle kullanın :)
      ben teşekkür ederim
      sevgiler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...