7 Mart 2013 Perşembe

YSL Manifesto ve YSL ürünleri


"Kıvrımlı vücut hatlarına sahip, ihtişamlı ve görkemli bir kadın. Üzerine giydiği elbisesinin ihtişamlı mor kemeri bütün dikkatleri üzerine topluyor. Altın gibi değerli ve dikkat çekici. Asla vazgeçmeyen, ışıl ışıl, spontan, özgür ruhlu, parıldayan, göz kamaştırıcı, çarpıcı, sezgiye, cesarete ve arzuya inanıyor. Kadınlar onu takdir ediyor. Erkekler ona hayran kalıyor. Çünkü o; Hayır demekten korkmayan, evet demeye aşık bir kadın. Bu, o’nun Manifestosu. ''

YSL nin kadın vücudu tasarımı verilmiş bu parfümü gerçekten iddialı.

Baharatlı bir açılış yapıp yerini çiçeksi bir kokuya bırakan bir parfüm.Minicik bir fıs bile yoğun koku verip yıkasanız bile kendini hissettiriyor.Güçlü bir parfüm.Bana hitap etmese de vanilya fanlarını kendine aşık edeceğini düşünüyorum.

Parfüm, frenk üzümü ve bergamut notalarıyla açılıyor, zambak notalarıyla devam ediyor. Tonka fasülyesi, sandal ağacı ve vanilyayla sona eriyor.
Fiyatı: 50ml: 225TL, 90ml: 310TL

 Shimmer gloss Shocking maskara ve Siyah göz kalemi ise itina ile yorumlanacak hatta izleyicilerimle içlerinden birini paylaşmayı düşünmüyor da değilim :)
Gözlerimde alerjik bir durum sebebiyle bu hafta makyaj malzemesi kullanmıyorum o yüzden önümüzdeki günlerde Shocking Maskarayı denemeyi ve paylaşmayı planlıyorum.
Shimmering Golden Gloss:Böyle ışıltılı yanar dönerli renge sahip dudakları dolgun gösteren bir yapıda.

YSL ürünleri hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
Parfüm tam bir Kadın figürü değil mi?
 Kadınlar gününe yakın böyle bir paket almak beni çok mutlu etti.
 Hepimizin Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun
**Basın ürünüdür**
**YSL Türkiye ekibi ve Yöntem PR ye Teşekkürler** 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...