13 Kasım 2012 Salı

Garnier Yağlı ciltler için BB Krem

 Garnier in bloglara yollamış olduğu deneme ürünlerinden bana da geldi.Garnier çok ilgimi çeken bir marka değildi,ürün çeşitliliği ve uygun fiyatlarıyla dikkate değer bir markaymış.Ürünleri tek tek tanıtmaya başlıyorum.
İlk önce en çok merak ettiğim BB kremi denedim.2 tonu mevcut ve bu krem diğerinden farklı çünkü yağlı ve karma ciltler için yapılmış.Diğer BB kreme nazaran daha mat bir bitirişi var.
  • Açık ton Nw 20-25-30 lara uyabilecek bir renk. Renk ciltle bütünleşiyor pek de farklı durmuyor. Orta ton ise Nw 35- civarı olur diye düşünüyorum.
  • Kapatıcılığı hemen hemen yok sadece cildi bütünlüyor,yalnız orta tonun kapatıcılığı açığa göre biraz daha fazla.
  • Cildimde;yanaklarımda kuruma T bölgemde yağlanma var.Tam bir karma ciltliyim yani.Yanaklarımda kuruma yapmadı ama T bölgemde pudra ihtiyacı hissettim.Normal ciltler için olan BB kreminden biraz daha mat duruşlu.
  • İsterseniz iki rengi alıp cildinize uygun tonu da elde edebilirsiniz ben şahsen karışımı sevdim :)
  • Yayılmış ve yedirilmiş hali üstteki resimdeki gibi.Bilek yüzeyi haliyle pürüzsüz olduğu için çok iyi görünüyor fakat ciltte bu kadar örtücü değil,bir kaç sivilce lekeme kapatıcı kullanma ihtiyacı hissettim.
Bakalım Garnier bu ürünü için ne söylemiş;



“BB” ...
BU İKİ HARF HAYATINIZI DEĞİŞTİRDİ VE DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDECEK!
 “TÜKİYE’DE BİR İLKE İMZA ATAN VE BB KREM’DE LİDER MARKA GARNIER’DEN YENİLİK!”
Mucizevî Cilt kusursuzlaştırıcı olarak yaz basinda hayatimiza  giren Garnier BB krem şimdi Karma ve Yağlı Ciltler İçin  kendini yenileyerek yine karsinizda.
Yagli, veya karma cilt tipinize göre secim yapabileceğiniz kusursuz bir cilt için şimdi dünyadaki en yeni trendi yakalama ve mucizevi cilt kusursuzlaştırıci  Garnier BB Krem ile bir nemlendiriciden beklediğiniz her şeyi ile şimdi bir tek üründe bulacak, ürünle tanıştıktan sonra vazgeçemeyeceksiniz.
BB Krem nedir? Çıkış noktası ; cilt tonunu dengeleme ,koruma ve cilt tonunu düzenleme aşamasında yardımcı olma adına Alman bir dermotolog tarafından geliştirilen krem,  BB Krem (Blemish Balm) adı ile piyasaya sürüldükten sonra özellikle Asya’da fenomen haline geldi.
Bu çok işlevli gündüz kremi öncelikle Asya’dan başlayarak tüm dünyaya yayıldı ve çok kısa bir zamanda Hollywood’un en popüler cilt bakım kategorilerinden birini oluşturdu. Bugün ise her kadının çantasından ayırmayacağı bir ürün olmak için Garnier ile şimdi Türkiye’de.
Garnier BB kremin* en iddialı olduğu nokta ise; bir yandan cildinizi 24 saat boyunca nemlendirirken, diğer yandan ciltteki renk farklarını ve lekeleri gizleyerek mükemmel bir görüntü sağlıyor olması. Böylece Garnier BB Krem ile bebek gibi bir cilt etkisini 30 saniyede yakalamak artık mümkün.
Azıcık bir miktarı ile cildi nemlendirmek, pürüz ve çizgileri kapatmak, cilde ışıltı katmak, ten rengini düzenlemek ve cildi  UV ışınlarından korumak yeterli.
Beş özelliği tek bir üründe buluşturan Garnier BB Krem ile, cilt bakım anlayışınız değişirken sadece bu krem ve bir maskara ya da bir ruj ile güne hazır olacaksınız...
1 KREM 5 ETKİ
Bebek Cildi Etkisi ve Anında Mükemmel Bir Cilt İçin Hepsi Bir Arada Nemlendirici:
Azıcık bir miktarı ile;
1.       Kremin içeriğinde bulunan mineral pigmentler cilde uygulandığı anda  hızlı bir şekilde nufuz eder ve cilt tonunu dengeler.
2.       Cildinizdeki pürüz ve çizgileri gizler.
3.       İçeriğinde bulunan C vitaminin ciltte yarattığı anti-oxidant etkisi ile cildinizi aydınlatarak canlılık kazandırır. Cildinize sağlıklı bir ışıltı verir.
4.       Güneşin kendini göstermeye başladığı bu günlerde 20 faktörlü koruma özelliği ile cildinizi güneşin zararlı ışınlarından korur.
Ürün kullanımı ise başarabildiklerine oranla oldukça basit; tek yapmanız gereken kremi temiz cilde eşit miktarda günlük yüz kremi gibi uygulamak. Bu hafif, yumuşacık losyon cildinizi yağlı veya yapışkan bir his bırakmadan hızlıca emiliyor ve etkileyici kokusu  ile sizi kendine hayran bırakıyor.  Sonucu uygulamanın hemen ardından görebildiğiniz gibi düzenli kullanımın ardından kalıcı sonuçları da fark edebilceksiniz.
Garnier BB krem ile tanıştıktan sonra başka bir ürün tanımak veya kullanmak istemeyeceksiniz.
Garnier uygun fiyatı ile de herkesin kalbini çalmaya devam ediyor..
Tavsiye edilen tüketici fiyatı 19.90 TL.
Açık ve orta olmak üzere iki farklı renk tonu bulunmaktadır.
 

11 yorum:

  1. Enn yakın zamanda bende bir bb krem alıcamm,ellerine sağlıkk bitanemm,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BB den ziyade renkli nemlendirici gibi ama güzel orta tonu daha guzel annem kullanıyor o daha cok hosuma gitti NW30 civarıysan onu al ama değilsen açıgı

      Sil
  2. ben t bölgem çok yağlı yanaklarım ise kuru yüzümde parlama yapmayacak günlük kullanabileceğim hafif bir ürün arıyorum ama ganier bb kremin parlama yaptığını söylüyor herkes tasiye edebileceğin başka bir kapatıcı var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu versiyonu yağlı ciltler için diğer garnier bb ye göre az parlama yapacaktır.
      kapatıcı bir ürün derken sanırım fondoten ya da bb krem kastediyorsunuz
      herhangi bir ürünü kullanıp T bölgenizden matlaştırıcı bir pudrayla geçmek daha iyi olacaktır

      Sil
  3. Merhaba ben 16 yaşındayım sizce bu ürününü kullanmam da bir sakınca var mı ? Çünkü arka tarafında yaş sınırından bahsediyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oyle bir sınır varmış sanırım kullanmanıza gerek var mı illa? cildiniz taze daha 16 yaşındasınız madem pek sürmeyin derim

      Sil
    2. Hayır illa kullanıcam diye bir şey yok tabi sadece bir iki tane sivilcem var ama güzel duruyor denemek istemiştim, yorumlarınız için teşekkürler

      Sil
    3. okudugunuz için ben teşekkür ederim böyle bakımlı genç kızların okumasına çok seviniyorum

      Sil
  4. Nemlendirici krem olarak bu aralar Bionem markasını tercih ediyorum. Yüz ve vücut bakımı için bir çok ürünü mevcut ve hepside gerçekten kaliteli.

    YanıtlaSil
  5. BEn 16 yaşındayım bu ürünü kullanıyorum çokta memnunum sizde kullanmam yanlısmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba
      tazecik cildine çok yüklenmediğin sürece kullanabilirsin diye düşünüyorum güzelce temizlersen sıkıntı yaşamazsın ;) ama en güzeli cildini kimyasallarla hiç yormaman :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...