26 Mart 2012 Pazartesi

yves rocher saç parlatıcı solüsyon

 yves rocherin sitesinde alttaki açıklamayı gördüğümden beri almaya niyetlendiğim bir üründü. kadınlar gününde yaptıgım alışverişte almıştım. fotoları yeni geldiğinde çekmiştim yarısına gelmiş durumda artık yazmanın vakti geldi.
  Bitkisel Kozmetiğin yaratıcısı Yves Rocher'nin geleneksel formülü yeniden yapılandırarak sunduğu bu mükemmel bakım, içeriğindeki frambuaz sirkesi sayesinde saç telleri üzerindeki mat tabakayı gidererek saçlara parlaklık kazandırır. 

  • benim saçlarımda yapısal bir matlık var rengi donuk. özellikle boyasız oldugu zamanlarda kendi rengi çok soluk. saçımı açtırmadan önce almıştım boyalı ve boyasız karşılaştırabileceğim şu an.
  •  saçı son kez durulamadan önce bu solüsyonu sürüp biraz bekleyip duruluyorum. bir dönem elma sirkesi kullanmıştım hemen hemen aynı işi yapıyor zaten bunda da frambuaz sirkesi var. kokusu ekşi frambuaz gibi elma sirkesi gibi rahatsız edici değil aksine hoş.
  • saça doğal bir parlaklık veriyor boyasız halinde daha çok belli oluyordu ama öyle ışıltı falan değil normal. saçları donuk olanlar neden bahsettiğimi daha iyi anlarlar eminim.
  • şu an boyalı oldugu için boyanın parlaklıgı da var kremler bakımlar bir de bu solüsyon, saçlarımı bu aralar çok seviyorum parlak parlak :)
  • parabenden korkmayan bir insan olarak parabensiz olması hiç dikkatimi çekmemişti ama parabensizmiş.
  • çok gerekli mi? bu size bağlı; saçlarınız parlak ise gereksiz. elma sirkesi kullanırım derseniz gereksiz. ama kokusu güzel olsun, böyle ilginç kozmetik ürünleri seviyorum, saçım da mat derseniz bir şans verin. indirimlerle denggelirse tadından yenmez alın gitsin :)


3 yorum:

  1. benimde saçlarım mattır, son 1 aydır çam terebentin kullanıyorum nispeten daha iyi durumdalar. bu ürünüde merak ettim :)

    YanıtlaSil
  2. Bu ürün benimde merak ettiğim bir üründü şu anda istediğiniz 3 ürün %30 indirimli bi ara Yves Rocher'a uğramam lazım güya bi süre hiç bişey almayacaktım.:)

    YanıtlaSil
  3. İndirimde olursa almak istiyorum be eheh :) güle güle kullan hayatım.

    www.nzlsyn.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...