5 Mart 2012 Pazartesi

vichy capital soleil spf50+ micro fluid güneş koruyucu


La roche posayımdan memnundum ama biraz cildimi kurutmasından rahatsızdım. Daha önce vichy nin daha yogun kıvamlı bir urununu kullanmıstım gunes koruyucu olarak memnun kalmıstım. Uygun fiyatlı köfre gorunce bunu da alıp denemek istedim, iyi ki almışım.
Değerlendirmeye geçiyorum

  • 50 faktorluk korumasıyla guneste kalacagımda kullanıyorum.
  • Cildimde kurutma da yağlanma da yapmadı.
  • Beyaz olması esmer ve koyu bugday tenliler için bir dezavantaj olabilir ama benim için cok beyazlık vermedi hafif bir aydınlık veriyor hatta ben seviyorum.
  • Cildim reaksiyon göstermedi.
  • Tek olumsuz yanı biraz dikkatli kullanmak gerekiyor  fazla miktarda kullanılırsa ya da kullandıktan sonra beklemeden makyaj yapılırsa soyulabiliyor ki hoş durmuyor.



7 yorum:

  1. ben de geçen yaz la roche kullanmıştım seviyorum ama cidden kurutuyor. kışın spf 15 idare ediyorum ama yaza 50 faktörlük bir krem bakıyorum. vichy önceden hiç kullanmadım biraz da önyargılıyım aslında. avene, bioderma, lancester var aklımda henüz karar vrebilmiş değilim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canim avene bioderma hepsi guzel kaliteli. ben vichy i de begeniyorum uzun sure kararsiz kalip aldim bunu da. babe de var kafani karistirmak gibi olmasin :-)cok makyaj yapiyorsan yazin bunu alma ustune fondoten surmek icin beklemek gerekiyor

      Sil
  2. peki kokusu nasıl ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. parfumlu degil canim yogurt gibi biraz hafif ama :-)

      Sil
  3. Merhaba, bu ürün erkeklerde de aynı şekilde kullanılabilir mi, ayrı bir reaksiyon olma ihtimali var mıdır? Kremi internetten araştırdığımda fiyat ve kalite olarak en makulu bu gibi geldi, sipariş ettim. Buğday tenliyim. Teni beyazlaştırdığı söyleniyor. Daha önce sebamed kullanıyordum, o da beyazlaştırıyordu ama hoş bir beyazlıktı bu. Sanki temizlenmiş ve nur gelmiş gibi:) bu da böyle bir şey mi acaba?

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, bu ürün erkeklerde de aynı şekilde kullanılabilir mi, ayrı bir reaksiyon olma ihtimali var mıdır? Kremi internetten araştırdığımda fiyat ve kalite olarak en makulu bu gibi geldi, sipariş ettim. Buğday tenliyim. Teni beyazlaştırdığı söyleniyor. Daha önce sebamed kullanıyordum, o da beyazlaştırıyordu ama hoş bir beyazlıktı bu. Sanki temizlenmiş ve nur gelmiş gibi:) bu da böyle bir şey mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. erkeklerde de aynı şekilde kullanılır eşim de kullanıyor güneş ürünlerimi
      ama bende hiç beyazlık yapmayan ürün onda sakallardan dolayı biraz beyazlık yapabiliyor.
      miktarını çok fazla kullanmazsanız o sıkıntı olmayacaktır.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...