2 Mart 2012 Cuma

saç şekillendirme favoriler


Saç ürünlerinden pek bahsetmediğimi farkettim.
favorilerde de yer verince bir post hazırlamanın vakti geldi.


Bioblas sıvı saç kremi:
  • Bioblas sampuan sac kremi ve durulanmayan kremlerinden cok memnunum ama bu sıvı kremde aynı performansı göremedim.  Bu tarz sıvı kremlerden glisslere bayılıyorum cok da kullanıp bitirdim bu kez bunu deneyeyim dedim. Onlar kadar iyi değil saçı açmada başarısı düşük. Elektiriklenmeye etkisi  de pek yok ama hafif bir parlaklık ve yumusaklık veriyor saçım nemliyken bitsin diye kullanıyorum bol bol. Olumlu bir yanı da hiç yağlandırma yapmıyor diplere de sıkıyorum çok memnunum o noktada.
GK hair saç serumu:
  • Çekilişle bir izleyicimize de hediye ettiğimiz bu seruma ilk tester kullandığımdan beri aşıkımmm :) ne düz ne dalgalı elektirikli saçlarıma ne yapıyorsa şekle sokuyor bayılıyorum saçı güçlendiriyor bu serumu kullanınca sacımdaki günlük dökülme azalıyor. Kokusu hani sinek kovucu tabletler vardı ya mavi esemmat onun kokusundan ama ben seviyorum.
Taft saç spreyi:
  • Taft saç spreyinde bir numaram. Farklı markalar da denedim ama taft a döndüm hep.siyah mor olan Kaşmir serisi de bu kırmızı da cok super. Saçınıza sıkıyorsunuz ilk sertleştiyor daha sonra saç yumuşayıp şeklini koruyor. Tozlu görünüm asla yok. 
Bir kac ürün daha var arada elimin gittiği ama en sevdiklerim bunlar.
Sizin favorileriniz neler?

3 yorum:

  1. Sac spreyi arıyordum bu yazın benım ıcın super oldu .) Gorunce hemen alıcam .)

    YanıtlaSil
  2. gkhair in serumu yaklasık 1 aydır benım de vazgecılmezım :)

    YanıtlaSil
  3. taft'ın aynı saç spreyinden bende de var. kokusu çok güzel. sıvı şaç kremide aynı markamı başka mı hatırlayamadım. ama iyi oluyo. kolay taramaya faydası var. diğer ürünü ilk kez burda gördüm :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...