15 Mart 2012 Perşembe

maybelline the falsies black drama vs.flared/ maskara karşılaştırma

merhaba
maybelline maskaraları sevdiğimi her fırsatta söylüyorum. makyaj ürünlerinde kalite çok önemli ama pahalı=kaliteli diye bir düsüncem hiç bir zaman olmadı. sadece ürünleri iyi seçmek gerektiğini düşünüyorum cok uygun fiyata yüksek performanslı ürünler de alinabiliyor. cok para verip de parasını haketmeyen ürünler de denedim. 
yeni ürün denemeyi seviyorum ama çok mucize bir ürün olmadığı ve iyi yorumlar okumadıgım sürece yüksek fiyatlı ürün alıp da -özellikle maskarada- denemek istemiyorum. they're real da aklım kaldi ama kız kardesime al gönder diyemiyorum çünkü kendim iyice deneyemedim onu. sonuçlarından emin olamıyorum.
15 tl ye mis gibi maskaralar varken macera aramayacağım:)
geçiyorum karşılaştırmaya:


bu iki maskara da beklentilerimi karşıladı. beğenerek kullanıyorum. flared loreal tarafından gönderilmişti black dramayı kendim almıştım denemek için.


  • flared daha günlük bir maskara orta dolgunluk ama iyi uzunluk ve kıvrım veriyor yazısı burada ayrıntılı bakmak isterseniz.
  • black drama da aynısını yapıyor ama daha ıslak ve yoğun siyah bir maskara. bir alışverişimde lancome hypnose drama mini boyu verilmişti. ikisini ben çok benzettim. hafif örümcek kirpikler sevenler ve o maskarayı beğenenler bunu da beğenecektir. dupe olarak tanımlayabilirim. evet tanımladım hatta :)
  • üstte kaşık şeklinde bakınca flared daha tombul drama daha ince. aşağıda bakarsanız çevirince drama daha tombullaşıyor ben. maskaralarda o tombulluğu seviyorum daha çok dolgunluk veriyor bence. verdikleri dolgunluk hemen hemen aynı ama collosal kadar dolgunluk vermiyorlar malesef. bu maskaraların işi daha çok uzatmak ve kıvırmak.
  • temizleme konusunda flared daha rahat dediğim gibi günlük ama dramayı arıtması zor. bioderma biraz zayıf kalıyor 3 4 kez siliyorum yıkayıp tekrar siliyorum.
  • sonuç olarak ikisini de severek kullanıyorum. mis gibi maskaralar kanıma girilmediği sürece de pahalı bir maskara almak istemiyorum alacağım onca şey var yaza izmire gidince.burdan kızkardeşime de sesleniyorum "bacım bana bu postumu ve son cümlemi hatırlat yaza" :) özledim onu da :)

6 yorum:

  1. Bayılıyorum karşılaştırmalı yazılarına tatlımm:)
    Çok bilgilendirici bir post olmuş , her zaman ki gibi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canımm bende senin postlarına bayılıyorum fırca konusunda özellikle bir solukta okuyorum :)

      Sil
  2. Ben de tombul maskaraları seviyorum. Daha dolgunlaştırıyor. Sarı Colossal var ya ben de onu kullanıyorum.Bitmek üzere..Çok da memnunum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sarı colossal candır ya en cok onu seviyorum ben de canım

      Sil
  3. Kapagi dantelli olan rimeli cok severek kullaniyorum daha iyisini bulana kadarda vazgecmeyecegim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. temizlemesi zahmetli olmasa ben de cok seveceğim de :( yine de duruşu güzel

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...