20 Mart 2012 Salı

lila kutu mart 2012


kutuda bir sızıntı olmuş kırpık kağıtların rengi çıkmış sanırım pco maskenin işi
lila kutu benim uzaklarda olmam sebebiyle birazcık geç geldi bana. kutuyu gördüm inceledim yorumları okudum falan sürpriz olmadı yani. 
lila kutu bizi kötü alıştırdı, tam boylar inglotlar falan bu ay beklentimiz yükselmişti. kutunun amacı deneme boyu ürün denemek fikir sahibi olmak olunca bu ay amacına uygun bir kutu gelmiş diyebilirim. ben bu kutu olayını çok sevdim belki ilgimi bile çekmeyecek ama deneyince belki sevebileceğim bir ürünü deneme imkanı buluyorum. hem kutu sürprizli,özenli hazırlanıp gönderiliyor falan çok şeker :) 
gelelim bu ayki kutuya: içinde merak ettiğim ürünler de var tek tek yazmayacağım bol bol gördük o yüzden ilgimi çeken ürünlerden bahsedeyim.
  • oxyload gerçekten kötü kokan bir ürün. hemen tarif edeyim bayat zeytin yağı gibi.. ama kokusu çok uçucu. nerden mi biliyorum :) kozmetik deneyimleri anacım blogumun adı, amacımız amme hizmeti deneyip yorumlamak. acar bloggerınız hemen sivilce izlerine sürdü kokusu çıkmazsa yıkarım diyerek, 10dk bekledi ama kokusu azaldı ve geçti. iz tedavisi işine yazdan sonra gireceğim pek umutlu değilim ama kuru cildimi de yumuşacık yaptı parafinli yağlı oh mis :)
  • koyun mu plesantası O_o ??? demiştim ilk gördüğümde bu maskeyi. çok ilginç geliyor bana birazda tiksinç ama denemeye değer diyorum gerçi tek seferde nasıl fikir ediniriz bilmiyorum.
  • aynı görüşüm cosmed ürünleri için de geçerli. bir ruju tek seferde anlarsınız tam boyunu alır veya almazsınız ama selülit ürünü minnak ürünlerden nasıl yorumlanacak? en fazla iyi emiliyor güzel kokuyor denir. zaten selülitten kurtulmak için spor, masaj ve su şart yoksa üstten ürünler pek etki etmiyor.
  • ruj demişken ne tatlı bir pembe bu maxfactor english rose.. renge bayıldım ama bana hiç yakışmıyor bu pembeler..
  • en cok beğendiğim ürün bu oldu. yüz temizleme kremi her türlü kullanırım.
  • bu da portakal kokulu yağ ve şeker. içimdeki ev hanımı hemen çıkıp dedi ki ben daha güzelini yaparım :) bakalım deneyip karşılaştıracağım kendiminkiyle :)
seviyorum ben lila kutuyu özellikle bu ay "genç kız sığınma derneği" ile ortak çalışmaları beni çok mutlu etti.kutuyu eşim benden daha hevesli beklese de henüz bir erkek ürünü çıkmadı.pek kozmetik ürünleriyle ilgilenmeyen insanı bile heyecanlandırıyor kargonun gelişi. denemediyseniz bir ay olsun denemenizi isterim.lila kutuya üye olmak için elinizi çabuk tutun malesef geçen ay mart kutuları cabucak dolmuştu. kutu isteyen arkadaşlarım biraz buruk nisanı bekliyorlar :) sizi lila kutuya buradan alabilirim

5 yorum:

  1. Güle güle kullan. Mantık hepimizde aynı :) Ben de el peelingini görür görmez, ben bunu yaparım dedim ve gidip portakal yağı aldım. Kutusu boşalsın deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet sende okumuştum portakal yağını nerede diyordum.. alasını yaparız canım ya :) bu arada sen nerde görev yapıyordun ben batmandayım bugun burası berbat durumda :( sizin orada bir sıkıntı yoktur inşallah

      Sil
  2. Ben de Oxyload'u denedim çok güzel bir ürün, çok beğendim. Sırada plasenta var. Senin de yorumlarını merakla bekliyorum bu maskeyle ilgili

    YanıtlaSil
  3. PCO maskesine zaten Tekin Acardan aşinayım ve daha önce kullanmıştık. Aslında tam kış mevsimlik bir nem ürünü. Denemenizi tavsiye ederim. Tek kullanımlık değil ve kuruyana kadar kullanabiliyoruz :) Oxyload oksijen kremi daha çok cilt lekeleri için kullanılıyor ve daha öncesinde kullandığım bir üründü. :) el peelingini de hemen denedim ama portakal yağı ve şeker hiç aklıma gelmedi :)
    ceren

    YanıtlaSil
  4. rujun rengi tam sevgilimin sevdiği renkte çıkması beni çok mutlu etti sanırım tam boyunu alıcam. ben beğendim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...