16 Şubat 2012 Perşembe

bitenler- bitmesi gerekenler- bitiremediklerim-


bitenler yazısı yazmayı çok istiyordummm bazı ürünler bitmeden yazmaya başlayayım dedim :)
geçiyorum değerlendirmelerime:
la roche posay hydraphase uv: yazısını yazmıştım bitirdim beğendiğim bir nemlendiriciydi ama  sanırım yeniden almayacağım. elimde nemlendiricilerim var güneş koruması olması bir artıydı kışın ekstradan koruma ihtiyacı duymuyordum.çok nemlendiricim var bu aralar bitsinler bakarız :)maybelline affinitone kapatıcı: beğenerek kullandığım kapatıcım yerini hiç birşey dolduramadı daha :) az kaldı ama yenisi alınacak. 
lancome effacernes kapatıcı: bu kapatıcıya verdiğim paraya yandığım kadar hiç bişeye harcadığıma yanmadım :( sürdükten yarım saat sonra şeffaflaşıyor.sephorada denedim bayıldım hemen aldım. ilk sürünce güzel sonra kapatıcı sanki yok. sevmedim hiç. seveni de var ben mi yanlış uyguluyorum diye türlü türlü şeyle denedim olmadı. bitmiyor da bitirir bitirmez mac prolongwear deneyeceğim.
the bodyshop tea tree kapatıcı: idare eder bi kapatıcı ama bitmiyor bu da ömrü dolacak kapatıcı bitmiyor. bitmesi gerekenlerden.. alır mıyım bilmiyorum bakarım :)
the bodyshop e vitaminli göz çevresi kremi: az kaldı ama activar kullandıgım için bu aralar öyle sürünüyor ortalıkta. bitsin gari :) sanırım almam nemlendirmesi iyiydi ama farklı bir şeyler denerim..


 clinique chubby stick: sevmedim pek yazımda da söylemiştim o fiyata bu performans cok düşük dudaklarımı zorla nemlendiriyor bitmedi o yuzden.. bitmesi gerekenlerden. bir daha da almayı bırakın görünce yolumu değiştirmem gerekenlerden :)
 kapatıcı daha bu kadar var bitecek gibi durmuyor :)

dermokil el kremi bi alışverişte denemek için almıştım tam hatırlamıyorum fiyatını ama ucuzdu . yapısı öyle yogun duruyor ama nemlendirmesi pek iyi değil ellerimi ilk sürdüğümde yumuşatıyor azıcık yıkayınca gidiyor tam emilmiyor. almayacagım bir daha..


güzelmiş bu yazıyı yazmak :) darısı rujların başına haftada bir iki kez ruj süren bir insan olarak yılda bir kez yazsam yeter herhalde :)

11 yorum:

  1. Lancome effacernes kapatıcıyı o kadar çok övüyorlar ki bende matah bir şey sanıyordum. The Balm time balm'dan çok memnunum ben. Maybelline'i de merak ediyorum aslında ama önce The Balm'ın bitmesi gerek :) Tabi biterse :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. time balm ben de cok merak ediyorum yazın ilk işim ona bakmak olacak yakınımda biryerde gratis yok :(

      Sil
  2. ben de prolongwear aldım çok memnun kaldım ama maybelline başka gerçekten.onu bende çok severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen memnun kaldıysan ben de kalırım kesin canımm :)

      Sil
  3. Dermokil Krem gerçekten bir facia. Sürdükten 2 dakika sonra ellerim hiç krem sürülmemiş gibi gacır gucur oluyor.

    Maybelline Affinitone'a gelince, bunda da hemfikiriz.Benim de şimdiye kadar en iyi performansı aldığım kapatıcı. Keşke daha iyisini bulsam ama ne denesem, hep buna geri dönüyorum.

    YanıtlaSil
  4. dermokil kremi ben de kullanmıstım ve hiç güzel değil. aslında kolay emilen kremleri seviyorum ama bu rezil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gereksiz bir ürün arko krem alsam daha iyiymiş

      Sil
  5. Canım prolongwear concealer alırsan yorumunu merakla bekliyorum studio finish concealerıma arkadaş arıyorum eğer güzelse onuda alabilirim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lancome biter bitmez alacagım ama telefonla siparişte renk tutturma sıkıntısı var belki yazı bulur almam izmire gidince alırım belki dayananam :) alınca tabii ki bloga yazarım canım

      Sil
  6. lancome beğenmeyip maybelline beğenmen çok ilginç geldi,herkes bayılıyo ona ben de denemek istiyorum ama daha nasip olmadı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de herkese kanıp aldım aslında ilk denediğimde süperdi. ilk sürdüğümde cok güzel duruyor ama ucup gidiyor sanki kapatıcı bir saat içinde :( maybelline cogu ürünüyle bazı pahalı markalardan daha iyi

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...