12 Ocak 2012 Perşembe

oriflame studio artist concealer / kapatıcı *medium

 göz altı kapatıcı arayışım şu an bir umut budur belki diyerek devam ediyor. oriflame güzel seriler cıkarıyor giordani gold serisini zaten beğenirim bu studio artist serisi de hoşuma gitti. kapatıcısını denemek istedim işte değerlendirmesi:


 olumlu yanları:
  • kapatıcının nemlendirici özelliğini çok beğendim en önce bunu söylemek istiyorum göz cevreme yumusacık ama yağlı olmayan güzel bir his bırakıyor bu da dogal görünmesini saglıyor.
  • kapatıcılıgı güzel benim göz altlarım ve cevresi koyu, genetik mi cevresel mi bilmiyorum bir iki yıldır esrarkeş modundayım makyajsız gören arkadaslarımı hastamısın noldu diye dehşete düşürecek kadar. bende güzel kapattı iki kat uyguladım koyuluklar biraz belli oluyor ama rahatsız edici değil.
  • tüpte olması hijyenik fiyatı uygun hatta fiyatına göre cok iyi bir ürün ben basarılı buldum. amacına fazlasıyla hizmet ediyor.
  • cizgilerde birikme lancome effacernes kadar bile yapmıyor. azıcık yapıyor o da benim iki kat uygulamamdan kaynaklanıyor sanırım pıt pıt yapıyorum geçiyor.
  • kalıcılıgı idare eder hafiflemeye başlıyor uc bes saat sonra tazelemekte fayda var.
 olumsuz yanları:
  • renk seçeneği az light medium ve dark. bendeki rengi medium pembemsi. bana uydu.dark olanı arkadasım aldı o daha koyu değil sadece daha bej .bu bir dezavantaj olur mu bilmem ama renk secerken sıkıntı yaşamanızı istemem light olanı baska bir arkadasım aldı benimkinin açığı o da. light ve medium pembemsi dark olan medium koyulugunda ama bej.






9 yorum:

  1. bana kapatıcılığı iyi geldi,denenebilir:))
    gayet tanıtıcı bir yazı olmuş:))

    YanıtlaSil
  2. çok koyu göz cevreniz yoksa yeter artar bile :) teşekkür ederim dönüt almayı seviyorum

    YanıtlaSil
  3. Ah göz altı morluğumdan öyle şikayetçiyim ki... Birkaç ürün denedim ama şimdiye kadarkilerin en iyisi Maybelline'nin Affinitone'u oldu. Yine de tam performans alamıyorum. Bilsem ki bi ürün çıkartmışlar ve kesin çözüm sunuyor, ne kadar olursa olsun alacağım; o kadar çaresizim yani:) Bu konuda daha geniş bi bilgilendirme postu yazarsanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  4. cilt doktorum bu kremi önerdi ama denemedim internetten okuyabilirsiniz http://www.eczalink.com/catalog/product/619-CERNORXOGozaltiMorlukveSislikKremi.html. kelin ilacı olsa hesabı :) ama kafamda bir kac urun var time balm da bunlardan biri bir gozlatı dosyası hazırlayabilirim bi ara.

    YanıtlaSil
  5. Likit kapatıcılar bende hep birikme yapmıştır nedense bu sebepke hep uzak duruyorum.
    Bu aralar Mac Studio Finish Concealer kullanıyorum ve çok memnunum fakat Oriflame'nin Studio Artist serisinin fondötenini alıp deneyebilirim.:)

    YanıtlaSil
  6. yaza elimdekiler de biter umarım bende studio finish ve time balm a bir şans vermek istiyorum likitler yetmiyor bana da tam olarak

    YanıtlaSil
  7. The Balm kapatıcı iyi mi acaba? Hiç kullanmadım şimdiye kadar ama artık denemek istiyorum. Tavsiye eder misin, hafta sonu bakmayı düşünüyorum da..

    YanıtlaSil
  8. The Balm kapatıcı iyi mi acaba? Hiç kullanmadım şimdiye kadar ama artık denemek istiyorum. Tavsiye eder misin, hafta sonu bakmayı düşünüyorum da..

    YanıtlaSil
  9. Time balm hakkinda mua da ve bloglarda olumlu yazilar okudun denemek istiyorum gozcevresine faydali bal ozu iceriyormus surun uyuyun demisler hatta ben yaza ancak kavusurum gratise siz benden once denersiniz belki. Kapaticiligi da iyiymis baya.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...