27 Ocak 2012 Cuma

Numismed Intim Likid- genital bölge temizleme jeli



merhaba 
doktor tavsiyeli bir ürünle karşınızdayım. genital bölge temizliği hassas bir mevzu sevgili bayanlar temizleyici kullanmamak kadar yanlış temizleyiciler-sabun şampuan duş jeli gibi- de çeşitli sıkıntılara neden oluyor. başta utandım sıkıldım yazmasam mı acaba diye sonra faydalı olacağını düşündüm.
değerlendirmeye geçiyorum:



olumlu yanları:
  •  ph dengesi sağlayan bir ürün olması.
  • antibakteriyel olması.
  • sabun ve alkali içermemesi.
  • dogum sonrası kuzenime doktor tavsiye etmişti çeşitli genital bolge rahatsızlıklarında da güvenle kullanılabilir demişti. günlük temizlik için de uygun.
  • hafif güzel bir kokusu var.
  • daha önce avon ve oriflame ın da bu tarz jellerini kullanmıştım ama sanki bir rahatsızlık vermişlerdi. bu jelde öyle bir rahatsızlık hissi yok.
  • tavsiye ediyorum şiddetle.
olumsuz yanları:

10 yorum:

  1. Ben de bu tarz bir ürün istiyorum ama banyo sıasında mı kullanıyoruzz?Yoksa günlük derken onu çözemedim...Yoksa su gerektirmeyen bir şey mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. su gerektiriyor duş jeli gibi bişi durulamak gerekiyor canım her gün kullanıyorum günde bir kaç kez bazen o anlamda günlük

      Sil
  2. Bence paylaşmakla süper bir şey yapmışsın kesinlike edineceğim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım çok beğendim o yuzden herkes faydalansın istedim

      Sil
  3. Çok sağol canım ben de stoklayım bari ;) <3

    YanıtlaSil
  4. ohh be ya sonunda. o kadar kadın blogu makyaj blogu okuyoruz, biri de çıkıp genital bölge temizleyici, tüy dökücü krem falan yazmıyordu. çok iyi etmişsin paylaşmakla teşekkür ederim :) ben de yıllardır avonunkini kullanıyorum duştan duşa. kokusu hariç çok rahatsız olmadım ben. biraz kurutuyor olabilir ama bu kurutma yaptı mı?
    bir de bu tarz çantada gezdirmelik mendillerden denemek istiyorum. kullanırsan mutlaka onu da yazmalısın :)
    bu çok hassas bir konu aslında. kadınların bir çoğunda en azından mantar problemi var ve bunun yarısı da sabun-duş jeli-şampuan tarzı ürünleri kullanmaktan dolayı oluyor. özen göstermek lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın canım bu konuda aslında cok bilinçli değiliz sabun falan kullanmak faydadan cok zarar veriyor. mendillerden kullanmıştım bi ara ıslak mendilden bi farkını göremedim iyi bir marka bulmam lazım. avonun ve oriflame ın jelleri evet kuruma yapıyor kaşıntı bile yapıyor hergun kullanınca ama bu çok güzel temizlik hissi veriyor ama kuruma olmadan zaten dogum gibi çok hassas durumlarda bile kullanılmasına güvenip almıştım. memnun kaldım.

      Sil
  5. Bunu bir doktorun tavsiye etmesine şaşırdım cunku suana kadar gittigim 2 jinekolog bu tip ürünleri tavsiye etmedi. Sadece su en iyi tezenfektan su baska hic bir ürüne gerek yok demisti bana.Cunku yapısı geregi o bolge hassas olduğu icin kuruluk yapma gözenek tıkama ihtimali varmıs. Umarım siz memnun kalırsınız:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de tavsiye etmemelerine şaşırdım :) kendi jinekologum da kullandıgını söylemişti belki normal şartlarda evet su yeterlidir zaten o bölge kendini temizleyebilen bir bölge ve dediğiniz gibi hassas farklı temizleyiciler kuruluk hatta mantar gibi sıkıntılarla yol açabiliyor. görüşler farklı olabilir doktorların da, ben memnun kaldım herkes de aynı sonucu verir mi onu da bilemem :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...