25 Ocak 2012 Çarşamba

kış dosyası: göz çevresi bakımı





kış günü nemsizlikten bu kadar şikayet ederken göz çevresine sürüp sürüştürdüklerimi yazmamak olmaz. kış aylarında göz çevrem yüzüme nazaran çok kurumaz. krem, bal maskesi ve badem yagını eksik etmediğimden kaynaklanabilir.



1. öncelikle günlük olarak TBS e vitaminli göz cevresi kremini kullanıyorum. yazısı burada.  hala nemlendirmesinden memnunum ama hafif çıkmaya başlayan kırışıklıklar ve koyu göz çevresine etkisi olmadığını söylemiştim yazımda da. tam ne alsam acep diye düşünürken lila kutudan activar geldi.


2.activar göz cevresi bakım kremi: yazısını daha ayrıntılı yazarım sonra ama şimdilik memnunum nemlendirmesinden yogun bir krem. azıcık bir miktar TBS den kullandığım miktarın çeyreği kadar ürün iki gözüme yetiyor. aydınlatma özelliği de var koyu göz çevremde bir kıpırdanma var hayırlısı :) açılırsa rengi sanırım gönüllü reklamlarında oynarım beş kuruş almam :)

3. ninelerimizden miras kalan badem yağı:  göz makyajımı temizledikten sonra hemen hemen hergün bir damla kadar gözümün içine kaçmamasına dikkat ederek kirpiklerime sürüyorum. kirpiklerimi güçlendiriyor. alt kirpiklerim inanılmaz uzadı üst kirpiklerimde de var uzama ama alttakiler kadar değil.göz çevreme de komedon olur olmaz diye düşünmeden pamukta kalanı şöyle bir gezdiriyorum. komedon olmadı şimdiye kadar. yağlı cildiniz varsa dikkat etmelisiniz komedon yapabilir. 

kaz ayağım daha hiç yok 25 yaşındayım ama göz altımda hafif bir çizgi oldu alt kirpiklerimde. miyop olup 1 numara, gözlük takmazsam öyle kısarım gözlerimi görmek için sebebi de bu >:(





6 yorum:

  1. Activar'ı ben de beğendim, reklamlarda sana eşlik edebilirim seve seve :)) Ve hakikaten ne bereketli ürünmüş, biraz pahalı gelmişti başta ama, bir sene gidecek gibi duruyor. Günde 35 kuruş atsam bir kenara parası çıkar, üste de para kalır elimde :)

    Badem yağını hint yağıyla karıştırabilirsin, hint yağı da faydalıdır kirpiklere.

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Benim göz altlarım şiş ve koyu halkalarım her aynaya bakışımda bana el sallıyor. Sırf bu yüzden bugün dermatoloğa gideceğim. Uygun bir krem versin de bu ızdırabım bitsin diye. Dilerseniz verilen kremden iyi neticeler alırsam size mail atabilirim. Siz de bu esnada, bu kremden memnun kalırsanız lütfen bizimle paylaşın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım cernor xo diye bir krem onermişti dermatologum bana 10 ml 50 55 tl gibi bişiydi. internette olumlu oldugu kadar pek işe yaramadı diye yorumlar okuyunca almadım. bazılarında çok etki etmiş. bazılarında hiç. activarı kullanıyorum takipte kal gelişmeleri yazacagım :)

      Sil
    2. sevinirim doktorun önerisini de bizimle paylasırsan

      Sil
  3. Merhabalar, doktorumla görüştüm. Bana SkinMedica TNS göz kremini önerdi. Gözaltı torbalanmaları ve morluklar için oldukça faydalıymış. Bir tüpü bitirdiğimde tekrar uğrar, sonuçlarından da haberdar ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyatı da baya varmış etkisi de umarım öyledir. haberleri bekliyoruz :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...