19 Ocak 2012 Perşembe

kış dosyası : cilt temizleme rutinim

Bu kış aşırı cildimin aşırı kurumasından muzdaripim. Cilt temizleme rutinimde bir kac ürün dışına bu aralar çıkamıyorum.



Makyajımı bioderme sensibio H2O ile temizliyorum zaten o standart. Makyajımı temizledikten sonra asla yıkamadan rahat edemem.- yazısı için buradan alalım sizi- Sensibio dan cok memnunum cok iyi temizlediğine de eminim ama su ve bir temizleyiciyle yıkamadan makyaj cıkmış gibi hissetmiyorum.
 


Cilt temizliğinde bu aralar sadece La Roche Posay Toleriane kullanıyorum. Yazısını ayrıca yazabilirim eğer merak eden olursa. Cildimi kurutmadan tertemiz yapıyor cok memnunum. Krem formda bir ürün ama cilde yayınca çok köpürüyor duruladıktan sora cildime dokunması çok güzel yumuş yumuş :)

Haftada bir ya da iki kez peeling yapıyorum Neutrogena greyfurtlu olalını kullanıyorum ondan da memnunum yazısını isteyen olursa ayrıntılı yazarım.

Gül suyunu tonik olarak kullanıyorum her zaman olmasa da arada tonikliyorum. Simdi yves rocher den siparişim gelince sanırım o tonige geçeceğim. Termal su-yazısı için burdan alalım-ya da doğal gülsuyunu tonik olarak tavsiye ederim çünkü sular kireçliyse cildinizi oldugundan daha da kurutacaktır.
 

Hepsini yapıp en son nemlendirici sürüp cildimi pamuk gibi yapıyorum demek isterdim ama öyle kuruyor ki yüzüm nemlendiricileri boca etsem kesmiyor. Yves rocher serisinde umudum şu an siparişim gelince hemen yazacağım zaten.

7 yorum:

  1. neutrogena yı bende almayı istiyorum... yazı hazırlaaa lütfeennnnn.... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabii ki hazırlarım canım çok guzel bir seri bu :)

      Sil
    2. Bir de cildin yağlı mı acaba? Ben de almak istiyorum ama benim cildime her şey sivilce yaptığı için denemeden almak da istemiyorum. Zira Sebamed jel bile sivilce yapıyor benim cildimde...

      Sil
    3. cildim kuru T bölgem yağlıydı ama son zamanlarda kaloriferden soguktan birde nemsiz bir yerde yaşadıgımdan cildim kupkuru.
      sivilce konusu da gerçekten hassas bir konu en iyisi doktorun tavsiye ettiği ürünleri kullanmak. greyfurt serisini mi almak istiyordun canım sen ? la roche posayın cildine uygun bir temizleyicisini tavsiye edebilirim gözüm kapalı cilt doktorları öneriyor ben de bir sıkıntı yaşamadım bu markadan cok ürün kullandım. ama neutrogena için bilemeyeceğim bana fayda etti sende farklı olabilir.

      Sil
  2. Evet canım greyfurt serisi. Turuncu olan yıkama jelini kullanmıştım o çok feci sivilce yapmıştı bende ama bu greyfurtu çok fazla insandan duydum o yüzden merak ediyorum. Aslında dediğin gibi La Roche Posay de listemde ama denemeden almak istemiyorum, boşa gidiyor sonra.Senin önereceğin hangisi, belki testerını alabilirim eczaneden?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bendeki La roche posayın tolaraine temizleyicisini bi arkadasıma doktor sivilce tedavisi olurken vermişti cildi kurutmuyor zarar vermiyor diye ruaktan diye bir hap varya onu kullanıyordu. kız kardeşimle ben de aldık onda görünce çok memnunuz.benim cildim de en ufak şeye tepki verir sivilce çıkarır bi kaç tane. doktorumun verdiği kremleri de arada sürüyorum. greyfurtun temizleyicisini kullanmadım ama peeling i güzel.

      Sil
  3. Kiehls ULtra facial krem kullanmanı şiddetle tavsiye ederim. Çünkü uzun süredir ben de senin gibi nemsizlikten muzdariptim ve sonunda çözümünü neysesi kısın basında buldum. :)) TEmizlik rutinlerimiz nerdeyse aynı .. Çok memnun kalacağına garanti veririm. Kiehls Akmerkez ve MArmara Forum da satılıyor

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...