8 Ocak 2012 Pazar

flormar tekli allık no: 90

 flormar allıkları seviyorum pretty compact serisinden daha kalıcı olan bu tekli allıklar uygun fiyatlarıyla da cazip. renkleri hoş pigmentliler de üstelik fırcayı değdiriyorum sadece üstten iki uc aydır haftada bir kac kez kullandıgım hali bu logosunu bile silemedim daha.


e flormardan alacaksanız eğer renkler konusunda sürprizlere hazır olun derim. http://www.e-flormar.com/images/urundetay_buyuk/blush-on.jpg linkinden 90 numaraya bakarsanız görseller ile oradaki 90 arasındaki farkı görürsünüz.





olumlu yönleri:


  • fiyatı performans olarak bakarsam süper bir ürün , seri zaten güzel farklı renkler deneyip o tonları cok yakıstırırsanız bi kaç tık kalitelisini alabilirsiniz. ben renkli kozmetiğe cok para harcamayı sevmiyorum. genelde allık far ruj falan uygun fiyatlı ürünleri tercih ediyorum. fondoten nemlendirici cilt ürünlerinde kalite derim ama. istisnalar olabilir arada ;)
  • kalıcılıgı idare eder sabah sürsem öğlen yemeginde bazen tazeliyorum bazen tazelemiyorum kalıyor. elimi değdirmem genelde yüzüme ama telefonum az büyük olunca yanagımdan allık oluyor, yanagım da telefon olmustur diye siliyorum hafifce bakteri dolu o telefonlar :)
  • rengini cok güzel veriyor ölçülü almak lazım 
  • aynası fırcası var ama fırcaya gördugunuz gibi dokunmadım hiç ama düşünmeleri güzel.
  • mercanlı şeftali bir ton. daha soguk allıkları ya da bronz tonları sevsem de bir de şeftalim olsun dedim aldım. aldıgıma pişman olmadım cok tatlı dogal duruyor doğal durması sanırım uygulamayla alakalı doğal uygulamayı seviyorum bol sürsem yanagımdan cok allık belli olacak o potansiyeli var.
  • renk renk bir seri alın deneyin derim. ama e flormardan almayın 15 küsür şu anda. illa ki bir kampanya bulursunuz biyerlerde. iki öde uc al falan yuzdelik indirimler denggelir.
  • ışıltısı az flaşlı fotolarda biraz cok gibi cıkabilir sebebi flaş. mat değil elbette ama saglıklı güzel bir ışıltısı var sim karşıtı bir insan olarak uygun buldum.


 olumsuz yönleri:
  • benim allıklarım telefona bulaşıyor  hangi allık olursa olsun sevmiyorum bu durumu sabitlesem pudrayla, ikisi birlikte bulaşıyor telefona sizde de oluyor mu?  bu allık da bulaşıyor.
  • online renklerin cok farklı olması bir dezavantaj görmek lazım ama flormar heryerde vardır ben doğu görevinde bile bulabiliyorsam herkes bulur :)





8 yorum:

  1. ay benim aradığım renk sanırım bu! şeftali tonu dimi tatlım bu?

    YanıtlaSil
  2. evet canım tam bir şeftali az ışıkta mercanımsı duruyor ben de şeftali arayışında aldım kendisini

    YanıtlaSil
  3. canımcım bu allığı da severek kullanıyorum ben bir ortak ürün daha :)

    YanıtlaSil
  4. ben de alayım bari beğendim rengini.

    YanıtlaSil
  5. bronz makyaj, daha bir çok ürün çıkacaktır artık inanırım :)

    undenied, hoş bir renk gerçekten :)

    YanıtlaSil
  6. Bu renk bana biraz koyu gelmişti, 85 numarasını aldım. Standında özelliksiz bir renkmiş gibi duruyor ama bence mükemmel ben bayılarak kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Ben The Balm Hot Mama kullanıyorum daha önce benimkide telefona bulaşıyordu ama o allığı kullanmaya başladığımdan beri hiç bir sorunum kalmadı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. the balmlar çok iyi az ürünle cok renk veriyor bu yüzden bulaşma az oluyor bende de fratboy var memnunum :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...