30 Ocak 2012 Pazartesi

DIY cream hıghlıghter- krem aydınlatıcı


daha önce bir diy aydınlatıcı denemem olmuştu ama çok glitter koymuşum yanar döner ışıltılı birşey olmuştu ben bunu yapamıycam arkadaş deyip high beam ı almıştım:) 


pinky fashion un blogunda gördüğümden beri tekrar daha makul pigmentlerle denemeyi düşünüyordum. böyle uygulamalar için en büyük eksiklik uygun kap :) aman diyim minik kavanozlarınızı göz kremi kutularınızı atmayın illa ki lazım oluyor. ben 2 oriflame tender care i birleştirip birinin kutusunu bu iş için kullandım mesela. malzemeleri kendiniz belirleyebilirsiniz. uygun bir krem -ben yüz kremi kullanmadım yagsız geldi vucut kremi de çok yaglı olur diye excipial hydroyla karıştırarak kullandım- uygun gördüğünüz far ya da pigment. 
benim malzemelerime bakalım şimdi:
flormarın 4lu farının pembe ve krem renklerini kullandım. pembesi mat.kremi az ışıltılı. ışıltıyı maybelline tekli beyaz ve cecile far ile sağladım. ışıltıları tam istediğim gibi simli değil gayet ayarında. 
ilk önce farları kazıyıp toz haline getiriyorsunuz. istediğiniz miktarda koyun sizin partiniz bu ayarlarsınız zaten kendinize göre. 


 biraz krem biraz far ekleyip karıştırıp istediğim kıvamı yavaş yavaş buldum. bütün malzemeleri aynı anda koymak yerine yavaş yavaş koyun siz de denerseniz istediğiniz sonuca daha iyi varırsınız.



 biraz daha krem ekleyip karıştırıp son halini veriyorum

kendi rengimin adını da önce moonlight düşündüm sonra dedim ki Türkçe olmalı "ay ışıgı" sonra dedim kendi adımı koyarım ben buna:) vee yeni aydınlatıcımın kulağına üç kez fısıldadım: NazIşığı


high beam a benzesin istemedim zaten biraz daha lila pembe beyaz far kullanın highbeam isterseniz.
girl meets pearl ve sun beam a daha çok benzedi benimki. tabii taklit değil işimiz :)benimki gayet orjinal NazIşıgı :) siz de kendi isminizi verin  kendi renginize :)











10 yorum:

  1. Çok sevdim kesinlikle deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seninki ne renk olacak nasıl olacak meraktayım. vazelin almayı unutuyorum şu krem allıgı deneyemedim bi türlü :)

      Sil
  2. süper olmuş
    bende denicem mutlakaa:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deneyip belki bizimle de paylaşırsınız ;)

      Sil
  3. Canım, ellerine sağlık çok doğal ışıltılı bir aydınlatıcı elde etmişsin. Yazında bloğumdan bahsedecek kadar düşünceli olduğun için ayrıca teşekkür ederim.

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne demek canım fikir annesi sayılırsın :) emeğe saygı :) blog dayanışması :) bayılırım böyle işlere :)

      Sil
  4. çok güzel olmuş :) denenecek listesinde. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. vay anasını çok beğendim benefite dünya para vereceğime kendim yaparım:) ellerine sağlık. keşke cildim yağlı olmasa beni disko topuna çevirir şu an çok özendim:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım yap da paylaş bizimle :) pudra geçersin yüzüne az pudra da bunun içine ;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...