16 Aralık 2012 Pazar

Kozmetik D neler İster?



Elimdeki kozmetik/dermokozmetik ve makyaj ürünlerinin hepsini düzenli kullanamasam da benim de ihtiyaçlarım ve düzenli kullanıp bitirebildiğim ürünler var. Aklimda olan bir kaç ürünü sizlerle paylaşmak istiyorum belki denemiş olanlarınız vardır ve bana tavsiye verebilirsiniz.

  • Shiseido Natural Finish Krem Kapatıcı: Göz altlarınız koyuysa bir kapatıcıdan hem doğal durmasını hem çizgilenmemesini hem de kapatıcılıgının yüksek olmasını beklersiniz. Bu kapatıcı kız kardeşimle denediğimiz kadarıyla ne istersek karşıladı.Elimdeki kapatıcılardan Lancome effacernes i bitirebildiğime göre bir şans veririm belki.Var mı deneyen bilen duyan?
  •  Organix Brezilya Keratin Terapi 14 gün etkili: Bir de 30 gün etkili versiyonu var ama çok kararsız kaldım. İzlediğim video ve okuduğum yorumlarda çok farklı şeyler söylenmiş.Beklentim dümdüz saçlar değil elbette ama düzensiz dalgaları olan saçımı biraz homojen hale getirsin ve daha sağlıklı dursun istiyorum.Boyalı saçlarda saç rengini açtığını kızarttığını söyleyenler olmuş çok kararsızım açıkçası.

 
  •  NeoStrata Lotion Plus: uzun zamandır istediğim bir ürün.AHA içeren başka ürünler kullanınca hep erteledim.Hazır kışken kullanayım diyorum.Doktorumun verdiği iz açıcı ilaçlarım ve AHA içeren ürünlerim var gerekli mi bilemedim.Deneyenler memnun sanırım.Yine kararsızım yani :)

  • Urban Decay Naked Basics: Pek far insanı değilim ama bu mat paleti gördüğümden beri istiyorum.Sephoralar getirse hemen sipariş vereceğim bacıma.Renkleri pigmentli bulmamışlar ama ben sevdim sanırım aldıktan sonra başka bir palet kullanmam.


  • Nars Loose Powder: Benim Loose pudram yok. Normal pudralar cildime kuruluk yapıyor sabitleyici ince bir ürün arıyorum aslında essence de alabilirim önce denemek için ama gönlümde nars yatıyor.Ne dersiniz?
 

  • Pure Beauty Bulgarian Rose BB krem: Elimde bir kaç BB krem daha varken gereksiz bir istek ama Sevgili Nazli da görünce pek beğendim. Geçenlerde Watsons a gittiğimde çalışan bayan "Pure Beauty mi,bizde yoktur vallahi hiç gelmedi"diyince biraz kızmıştım gidip rafta buldum purebeautyleri ama bu ürünü de göremeyince bir daha sormadım.

Şimdilik aklımda bunlar var. Özellikle Organixin ürününü çok merak ediyorum,listemi tavsiye görüş ve önerilerinize sunuyorum :)


15 yorum:

  1. Bende narsin loose powderini cok istiyordum indirimdeyken onglottan aldm cok guzel sabitliyor onuda oneririm:)

    YanıtlaSil
  2. UD Naked Basics aldim. Begendim. Yakinda yazacagim. :) Nars yerine Chantecaille loose powder tavsiye etsem. Icinde Talc vs yok ve hic tebesirimsi durmuyor. Laura Mercier de var ama en iyisi Chantecaille su anda Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. UD naked basics bulsam hemen alcam.Chantecaille denemedim sephoralarda var mı onu bile bilmiyorum yabancıyım o markaya canım. Teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Blogta yazmistim Chantecaille Harvey Nichols ta var saniyorum. :) UDNB sephoraya burada bu hafta geldi ve UD websitesinden 2 dolar daha pahaliya satiyorlar . :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tr sephoralara gelmedi malesef henuz :(
      Ud i parca parca getiriyorlar :))

      Sil
  4. ay canım bende watsonslarda satılan bb kremden daha önce almıştım ve hiç sevmemiştim o yüzden bundan uzak duruyordum. nazlıda görünce acil alınacaklar listesine eklendi bile :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mor veya mavi olacaktı o bb kremden kimse memnun değildi ama bunu merak ettim çok
      alırsan yaz canım bekliyorum :)

      Sil
  5. Shiseido Natural Finish Krem Kapatıcıyı çok begenerek aldım ve göz altı morluklarından şikayetçiyseniz kesinlikle lancome daha başarılı. Özellikle lancome bana cok pembe alt tonlu kalıyordu, bunda renk seçenekleri daha uygun morlukları kapatmada. Yapısı çok ince ve 15 ml olmasına ragmen azıcıgı yetiyor o nedenle bereketli de. Ama göz altı morluklarından çok şikayetciysen ve yurt dışından kozmetik ürün getirme imkanın varsa Skinfood dark circle concealeri öneririm. En birinci tercihim o ikincisi Shiseido :))


    Bir de Organix Brezilya Keratin Terapiyi denedim ben ama 30 günlük olanını. Açıkcası ben dedikleri kadar bekletmedim onlar 48 saat diyor ben max. 30. Belki ondan dedikleri etkiyi göremedim ne keratin terapi oldu ne de düzleşme. Memnun olanlar da var ama ben de işe yaramadı maalesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lancome un kapatıcılıgını pek beğenmedim ben,göz altlarımda doğal dursa da yetmedi ciltte kullandım daha ziyade.shiseido alınacak belli oldu :)

      benim saçlarım zaten o kadar dalgalı değil bi kaç videoda gördüm yine düzleştirmeye gerek duyuyorlarmış falan sanırım almayacagım onu

      teşekkürler :)

      Sil
  6. Toz pudrada Ben Nye diyorum zümrem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onu nerden alabilirim alcak olsam zümrem?

      Sil
    2. bildiğim kadarıyla ank ve ist. mağazası var 2 tane, internetten satışları var bir de.

      Sil
  7. Naked Basics bence de tam far insanı olmayanlara göre :) Sende de hoş duracağını düşünüyorum; umarım yeni yıl sana getirir kendisini :))

    Pure Beauty BB Krem benim de ilgimi çekti. Cumartesi Watsons'da denedim elimde, sanki fena değil gibi :)

    Hepsine kavuşman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım
      umarım yeni yıl bize ne istersek getiri :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...