19 Haziran 2012 Salı

lila kutu haziran

lila kutu haziran kutusu gördüğünüz gibi
içinde kullanabileceğim sadece china doll krem sample ı var
gerisi poşet sample falan
deneme boy ürünlerle poşet sample lar aynı şey değildir önce bunu bir açıklığa kavuşturalım
20 tl verip de poşet sample ve işime yaramayacak ürünler görmekten sıkıldım bu ay son şanstı.
önümüzdeki ay malesef almayacağım. yabancı bloglarda gördüğümüz kutularla bizimkiler arasında gerçekten fark var her ay heyecanla beklediğimiz güzel bir aktiviteydi başlarda hep öyle devam etselerdi keşke.
ama tipik mantık bizde devam ediyor.. önce tanıt abone yap sonra nasılsa alıyorlar deyip özensiz devam et.
sanırım luxybox gibi yakında lilakutu da sadece satışa devam edecek.

14 yorum:

  1. Ben de 19 tl her ay vereceğime gider istediğim fırçaları alır ayda 19tllik taksit yaptırırım demiştim :D iyi ki cimrilik etmişim :D bazı bloggerlara ücretsiz yolluyorlarmış zaten e onlar çok seviyorlar ama para vermesem bende severim açıkçası.19 tl bu paket için çok fazla bizim kozmetik mağazalarımız gerektiği kadar sample ürün verse bunlara kimse dönüp bakmaz ama işte.Hatırlıyorum ben çocukken anneme her alışverişte bisürü sample verirlerdi şimdi ben o kadar para döküyorum tek bi poşet sample bile vermiyolarlar.Zaten çoğu kişi tester-sample-deneme boyu olayını karıştırıyorlar :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk aylar çok iyiydi canım deneme boyu ve tam boy ürünler çıkıyordu seviyorduk ama son iki aydır özensizler poşetleri koyuyorlar. yabancılarda da var ama en az bir kaç deneme boyu ve sağlam markalar çıkıyor.
      ben o konuda şanslıyım sanırım yaptıgım alışverişlerde sample da deneme boyu da koyuyorlar poşete sephora ankamall ve izmir alsancak özellikle.
      ne vercem artık 19 tl dediğin gibi taksit yaparım :)
      bakalım dondurdum temmuzda bir patlama yaparlar gibi de geliyor ama bu ay için de onu düşünmüştüm. o yuzden gönlümü kazanırlarsa devam ederim yoksa yok :D

      Sil
  2. yaa ciddi misin??
    Bende çok özeniyordum bu kutu işlerine ama sen öyle diyince hiç başlamamaya karar verdim :)
    ama orada takma tırnaklar görüyorummm en azından onlar fena değil hea?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk aylar güzeldi ama artık değeceğini düşünmüyorum canım bence bekle eğer düzelirlerse sana da yazarım beraber başlarız :))

      Sil
    2. takma tırnak eh işte herkes tercih etmeyebilir kullanmayı sevmedim ben bu ay:)

      Sil
    3. hıı tamam kuzum blogumu biliyorsun zaten bi kapımı çalırsın düzelirse.. :)
      Ama zaten takip ediyorum seni:)

      Sil
  3. istemiyorsan bana verebilirsin haha :D

    YanıtlaSil
  4. Ben de sample ları görüp hayal kırıklığı yaşayanlardanım. İlk aylardaki kutular nerde, şimdikiler nerde??Hal böyle olunca insanda heves de kalmıyor. Son iki aydır kutu yorumu yazan da yok gibi, ben bile kutuyu görünce yazmaya üşendim...Vanilya'yı dondurmuştum, bunu da donduracağım gibi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen hiç yazmayacaktım aslında ama bir iki sitem etmeliydim lilakutuya ve abone olmak isteyenler vardı en azından onları da yönlendirmiş olurum diye yazdım

      Sil
  5. Bu kadar eleştiriden sonra önümüzdeki ay göz boyamak için bence daha güzel ürünler koyarlar diye düşünüyorum. Bende büyük hayalkırıklığı yaşayanlardanım. Bakalım 1 ay daha böyle bir kutu gelirse bende sonlandıracağım aboneliğimi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geçen ay eleştiri alınca ben bu ay için onu düşünüyordum ama kısmet
      temmuzda iyi olur belki

      Sil
  6. Ben de kesinlikle ve kesinlikle lilakutulara ve ekürilerine karşıyım,malumane resmen kazıklanıyoruz,onun yerine paramı biriktirip tek bir ürünü alırım oh mis derim.

    YanıtlaSil
  7. Sektörü az çok tanıdığım için deneme boyu ürün bulmanın çok zor olduğunu biliyorum. Kutu içeriğinin kötüye gidişi muhtemelen markaların bu işe yatırım yapmaması yüzündendir. Belli tanıtım kanallarının dışına çıkmıyorlar ve Türkiye'ye çok çok az deneme boyu ürün gönderiliyor maalesef.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...