13 Haziran 2012 Çarşamba

kozmoda dan gelen flormar ürünleri değerlendirmem

 kozmoda dan gelen flormar ürünlerinin yorumlarını yazacağımı söylemiştim. bol fotolu bir post olacak gibi haydi başlayalım:



 flormar teklilerden D23 nolu turkuaz yeşile dönük far. içinde ışıltı var ama sim yok yapı olarak yumuşak ben sevdim hafif tozutsa da sürümü rahat.. renk benlik değil belki eyeliner olarak kullanırım bilemeyeceğim hediye de edebilirim.




 diamonds terracotta serisinden D07. bu seriden bir kemik rengim var iyi gibi ama bu far çok fazla sim içeriyor. pigmentsiz sert. beğenmedim malesef yeğenlere veririm bebeklerine makyaj yapsınlar:)




 gelelim kutunun yıldızına :) flormarın son zamanlarda gördüğüm en iyi ürünü diyebilirim. çok yumuşak kalıcı ve pigmentli ürünü. kolay sürülüyor süngeriyle dağıtması çok rahat. tavsiye ederim alın eyeliner olarak da kalem olarak da kullanabilirsiniz..
 bu ojeye bayıldım. oje sevmem pek sürmem zaten. sürsem de hafif renkleri tercih ederim. ama bu çok tatlı. ayrıca minik fırcasıyla sürümü kısa tırnaklara cok rahat olacaktır. kuruma hızı iyi yogun sürerseniz tek kat ince sürerseniz 2. katta rengini tam veriyor.
en sevdiğim parmağım olan serçe parmağımın minik tırnağına burdan öpücüklerimi gönderiyorum :))
 oje cıkarıcı mendili pratik buldum ama tek bir mendil bir tırnağı ancak çıkarabiliyor.çok çabuk kuruyor. her zaman kullanılmaz çok güçlü de değil ama tek tırnagı yenilemeniz gerekir ya aceleniz vardır öyle durumlar için pratik olabilir.
graffiti olayları benlik değil pek renk güzel hediye gidecek.
parfümler de pek benlik değil yeşili biraz sevdim.


ürünler için kozmodaya teşekkürlerimi iletiyorum. 
kozmoda sizleri de düşündü ve güzel bir hediye çekilişimiz var katılın lütfen :)

6 yorum:

  1. canımm ilk far var ya onun rengi bence süperrr zümrüt yeşil gibi bir ton eğer yumusak ve kalıcı ise bakabilirim flormara :) smoky eyes i da kesin denicem sen iyi diosan iyidir :)
    sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin gözlerine çok yakışacak bir renk bence canım yumuşak bir far kalıcılıgı orta bazla daha iyi olacaktır. teşekkür ederim kuzucum:))

      Sil
  2. Ojenin rengi çok güzel görünüyor *-*

    YanıtlaSil
  3. grafıtının rengı guzel duruyor:)

    YanıtlaSil
  4. fotoğraflar gözükmüyor...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...