9 Haziran 2012 Cumartesi

kozmetik deneyimleri yağlı/karma ciltlere tavsiye eder: lush-ocean salt temizleyici

Kese olayını derimi kazıya kazıya yapmayı sevdiğimden olsa gerek böyle kuvvetli temizleyicileri seviyorum.Bakalım lush ne demiş:

İsmi gibi içeriğinde çoğunlukla Atlantik deniz tuzu içerir. Normalden yağlıya cilt tipi içindir. Eğer kuru ve hassas cilt tipiniz varsa; bir parmak dolusu ürünü su ile karıştırıp, cildi tahriş etmemesi için tuzları biraz çözmeniz gerekecektir. İçeriğindeki deniz tuzu; cildi minerallerle besler, temizleyici, peeling etkili, sıkılaştırıcıdır. Taze greyfurt suyu; temizleyici, yağ çözücü, sıkılaştırıcı ve parlatıcıdır. Taze misket limonu ekstresi; antiseptik olup, sıkılaştırıcı ve dolaşımı artırıcı özellikte. Taze avakado; doğmamış yağ bakımından zengin olup, cildi besler ve nemlendirir, Lecithin ve vitamin deposudur. Hindistan cevizi ve gliserin cildi nemlendirir, Deniz yosunu; koruyucu, besleyici, nemlendiricidir. Menekşe özü atiseptik olup, akneli, yağlı, ince damarları yüzeyde görünen ve geniş gözenekli ciltler için idealdir. Ocean Salt sadece yüz için değil tüm vücutta da kullanılabilir. o yüzden iki boyu vardır. Haftada 2-3 kez kullanınız. Bu ürünü kullanırken kendinizi gerçekten denize yakın hissedeceksiniz ve banyodan yeniden canlanmış şekilde çıkacaksınız.

Özellikle yağlı ciltler için harika bir ürün olacağını düşünüyorum. 
Cildim kuru olduğundan yüzümün tamamında kullanmadım bu ürünü ama burnuma kullanıyorum. Siyah nokta hemen hemen yok burnumda ama olanlara da iyi geldi diyebilirim.
Kokusu ferahlatıcı ben beğendim.
Hassas ciltler için pek tavsiye etmem çünkü içindeki tuzlar yüzünüzü çizebilir, biraz sıcak suda eritip öyle kullanılabilir. 
Hafif bir yanma hissettim ben uygularken burnumda, tuzdan dolayı sanırım.
Vücut için de kullanabilirsiniz ama ben pek aramıyorum kesem var benim mis gibi :))
Sağlam güçlü bir peeling arıyorsanız denemelisiniz ben tavsiye ediyorum.

2 yorum:

  1. Cok merak ettigim bir markaydi ve urundu.tesekkurler paylasım icin :))

    YanıtlaSil
  2. Cok merak ettigim bir markaydi ve urundu.tesekkurler paylasım icin :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...