7 Şubat 2012 Salı

La roche posay tolerıane purıfyıng foaming cream/ yüz temizleme kremi

severek kullandığım yüz temizleyicim toleriane


değerlendirmeye geçiyorum


olumlu yanları:
  • köpüren bir krem temizleyici normal karma alacagıma yağlı karma almışım netten set halinde alırken. ona rağmen kuru cildimi kurutmadan tertemiz yapıyor çok seviyorum.
  • makyajımı bioderma sensibio h2o ile temizliyorum ama yıkamadan temizlenmez benim gözümde makyaj sizde de öyle mi bilmem. arkasından toleriane ile yıkıyorum. toniklediğimde pamuğa hiç makyaj kalıntısı gelmiyor çok güzel temizlediğine eminim.
  • 125 ml miktarı nohut kadar ürün bütün yüzüme yetiyor yaklaşık 6 7 aydır kullanıyorum yarıya geldim mi bilmiyorum ama daha var içinde. 
  • parfümsüz olması koruyucu madde içermemesi bir artı zaten hissediyorsunuz kullanırken cilde hiç bir rahatsızlık vermiyor germiyor yumuşacık oluyor cildim.
  • benim cildim kuru ama çok da tripli :) hemen sivilce çıkarır çenem anlım iyi temizlenmezse bazen aceleye geldiğinde tatilde falan pıt pıt çıkarlar. akneye müsait bölgeleri çok güzel temizliyor siyah nokta sıkıntım yok çok şükür yağlı dudak ürünlerinden dudak çevremde bir ya da iki tane minik çıkardı ama artık cıkmıyor gözenekleri güzel temizlediğini düşünüyorum.
  • fiyat olarak uygun set denggelirse zaten termal su da var içinde 75 tl ye 3 ürüne sahip olabilirsiniz.
olumsuz yanı 
  • yok :) tekrar alacagım bir temizleyici bioderma sensibio h2o ve toleriane vazgeçilmez temizlik ürünlerim. mutfagım için domestos neyse bunlar da yüzüm için o :)

8 yorum:

  1. Bende aksam makyajimi mutlaka suyla temizlemem gerekiyor, ama sabahlari artik yüzümü suyla yikamiyorum, kirecli su benim tuhaf cildime hic iyi gelmiyor maalesef : /

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de suyun kuruttugunu farkediyorum maden suyu mu kullansam acaba tonik niyetine kullanıyorum ama hiç su değdirmesem mi ki? sen ne kullanıyorsun canım?

      Sil
  2. benim de ilk kez cildim kuruyor bu yıl ceradolin sürüyorum arada zor bu kış zor:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuru cilt cok sıkıntı goz cevrem kırıstı sanki kuruluktan kremlerle yaşıyoruz resmen :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. çok hassas bir ürün canım tavsiye ederim cok guzel temizliyor ustelik

      Sil
  4. Severek kullaniyoruz ailecek <3

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...