21 Şubat 2012 Salı

flormar pudra no: 95 kullandım/sevmedim

pudra insanı değilim önce onu söylemeliyim. Sadece T bölgeme hafif bir pudra sürüp dağıtıyorum. her gün de yapmam bunu o yüzden pudra benim için olmazsa olmaz değil. böyle orta karar pudralara para harcayacagıma bir tane sağlam pudra alsam zaten uzun süre kullanıcağım ama nedense macera arayıp duruyorum sağlam pudraya vereceğim parayı bunlara verip verip kullanmıyorum. iyi ki blogumun adı deneyimler :) tecrübe oluyor bana da okuyuclarıma da :) değerlendirmeye geçiyorum efendim az laf cok değerlendirme :)

Bu ürün,cildin kendi ışığını yansıtmasını sağlar ve homojen dağılma özelliği sayesinde ciltte dalgalanmaya izin vermez.Uygulama sonrası cilt üzerinde ince ve kadifemsi bir
dokunun oluşmasını sağlar. demiş flormar demesine ama ben o homojenliği göremedim kendisinde.


 olumlu yanları:
  • uygun fiyatlı belki yaglı ciltlerde iyi sonuc verecektir denemek lazım ama deneyip de hemen güzel oldu deyip almayın. ilk sürüşte iyi durabiliyor da sonra kötüleşiyor bende. 
  • genelde ürünlerimi online aldıgım için denemeden almak durumunda kalıyorum ya da yazın memlekete gittiğimde toptan almaya çalıştıgım için aceleye geliyor bu da lazım deyip alıyorum. genelde yanılmam aldıklarımı severim ama flormar şans biraz bazen beğeniyorum bazen beğenmiyorum ürünlerini.
olumsuz yanları:
  • ilk sürüldüğünde normal pudra ama bir saat bile geçmeden cildimde orda olduklarını bile bilmediğim çizgilere doluyor böyle bir soluuuk mat yorgun görüntü veriyor. yaşlandırıyor beni.
  • fix plus ile denedim üzerine biraz daha idare eder oldu zaten cok hafif sürüyorum pudrayı fırçayla azıcık hemen matlık saglasın diye burunda ama kötü bir görünüm veriyor.
  • sevmedim inceliğini gördüm ne kadifeliğini.
alixavienin meşhur terracotta pudrasından sipariş verdim onu da sevmezsem yok bana bi daha pudra:) şaka şaka : ) var da iyi sağlam bir marka ve iyice okuyup bakıp alacağım.



20 yorum:

  1. pastelin pudrasına geçtim ben uzun arayışlardan sonra..beğendim tavsiye ederim:)
    okumak istersen blogumda yer vermiştim..
    http://sansli-kedi.blogspot.com/2012/01/pastel-pudra.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ışınlanıyorum hemen teşekkür ederim canım

      Sil
  2. bende de var bundan daha kullanmak nasip olmadı ama bu yorumları okuyunca soğudum üründen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) benim cildim kuru canım ama seninki nasıl? belki sen beğenirsin soguma hemen :)

      Sil
  3. Zaten insan bir ürüne daha cok para verdigi zaman, sanki onu daha dikkatli ve güzel kullaniyor, böylelikle sonuclarda güzel oluyor, üründe genelde uzun dayaniyor. Ben okadar deneyelerimde bunu fark ettim valla ; ) Pudra olarak La Roche Posay Minerale pudrasini cok merak ediyorum, tek basinada kapaticiymis ve sivilceye megilli ciltlerede birebirmis : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın canım ucuz olunca ön yargı da oluyor bazen :) pudra cok kullanmıyorum ama bir bulsam o dogru pudrayı :)

      Sil
  4. canımcım clinique pudrayı dene derim.yüzünde yokmuş gibi.ben bititrdim ikinciyi alacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bi bakarım anca yaza canım denerim bi terracotta alix avieni çok begeniyorlar mac msf ler gibiymiş falan diyorlar aldım gelince hemen yayınlayacagım deneyip ben de merak ediyorum

      Sil
  5. tanıştığıma memnun oldum
    canım
    hoş blog
    muhabbetle kal canım
    :)

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar, ben de Alix Avien kullanıyorum ama compact pudrasını. Terracotanın methini duymamıştım evvelden. Ben compact pudrasından oldukça memnunum. Renk skalası da çok iyi. Eğer terracotadan verim alamassanız bir de compact olanını deneyin derim ben:)

    YanıtlaSil
  7. benim cilt tipim de kuru flormarın loose powder kullanıyorum memnunum ama tasınmıyor çantada ben de alıcam ınşallah alıx avıen terracotta pudrayı gerçekten de yorumlar çok olumlu.sızın de yorumunuzu merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. loose pudradan korkuyorum ben döker saçarım :)

      Sil
  8. Ben neredeye 2 seneye yakın bir süredir kullanıyorum bu pudranın 92 nosunu. O zamandan beride hiç değiştirmedim. Fondöten yerine pudra tercih edenlerdenim. bende aksine çok severek kullanıyorum.kalıp gibi durmuyor kapatıcılığından da memnunum. Okulda bir çok kişi cildimin pürüzsün göründüğünü söylerdi. Pudranın kapatıcılığı sayesinde :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim cildim kuru oldugu için olabilir kişiden kişiye değişiyor

      Sil
  9. Canım benim cildim kuru alixin terracottasnı kullandım igrenc bişey asla begenmedm toz toz duruyor cok yapay ve kurutuyr o kadar güzel sürmeme ragmen..kuru cilde ne kullanmalıyım bilmyorum:|

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fix plus ya da termal su kullanmayı dene ozaman pudralar cok güzel oluyor ben tam aradıgımı bunda bulamadım ama cecile pudramı o şekilde kullanıyorum memnunum

      Sil
  10. Ben iki yıla yakın MAC studio fix kullandım. Ama hep altına nemlendirici, üstüne de fix+ sürdüm. Sanırım onun için pek çizgi sorunu yaşamadım. İstersen bir de MAC pudralarını dene canım, belki onlar sana daha çok uyar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. alix avieni de begenmezsem öyle yapacagım canım mac aklımda

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...