25 Şubat 2012 Cumartesi

alıx avıen terracotta pudra

merhaba
siparişim elime ulaşır ulaşmaz hemmen bu pudrayı denedim. bugune kadar daha 2 kez kullandım. biri direk nemlendirici üzerine fikir edinmek için, digeri missha bb cream üzerine.
genel bir değerlendirme yapabilecek kadar vakit geçirdik kendisiyle değerlendirmeye geçiyorum 


 olumlu yanları:
  • renk konusunda"kısmet artık" deyip 1 numarayı aldım sanırım 2 numarası daha var ama onlar cok koyu zaten hep 1 numarasını görüyordum. ama renk cildime uydu acık ve bugday tonlu ciltlere uyum saglayacaktır.
  • pudra fırcasıyla sürerseniz matlaştırıcı bir etki elde ediyorsunuz hafif bir kapatıcılıgı var ama pudra ponponuyla ve parmacıklarımla o_O orta kapatıcılık ve en güzel sonucu aldım :)
  • kuru ve zaten mat cildim var pudralara karsı mesafeliyim ama bu pudradan memnun kaldım cildimde pullanma yapmadı sadece nemlendirici üzerine sürdüğümde orta bir kapatıcılık sagladı ki bana yeter. missha bb cream üzerine denediğimde kapatıcılıgı daha iyidi zaten missha biraz kapatmıstı pudra da sabitleyip güzel bir gorunum verdi cenemdeki bir kac sivilce izinin görünümü oldukca kapandı.
  • dün aksam kızkardesimle çok güldügümüz bir konu bu : biz yüzümüz kurudukca morarıyoruz :) böyle gri morumsu sanki kuru mat bir görüntü oluyor yüzümüzde mac fix plus ile bunun önüne geçtik. bu pudra uzerine de kullandım ve cildim dogal ve canlı kaldı pudranın verdiği o soluluk bu pudrayla olmadı.
  • mat bir pudra olmasına ragmen cilde hafif bir ısıltı canlılık veriyor. ciltle bütünleşiyor benden 10 üstünden 8 aldı. 2 puan nerden mi kırdım ? buradan;
olumsuz yanları:
  • yumuşacık bir pudra olmasından mütevellit sanırım cok tozutuyor. 
kararsız kaldıgım şey:
  • daha uygun fiyatlı olsaydı bu kez de ucuz pudra diye ön yargım olacaktı  ( evet bazen ucuz etin yahnisi moduna giriyorum bazen de ucuz ama süper ürünler de buluyorum ). performansından memnun kaldım 24 aylık kocaman pudra msflerle kıyaslanan bir ürüne 30 küsür lira cok değil ama fiyatını daha da yükseltirsen sevgili alixavien gider msf mi alırım mac tan te o'ka ! :)



çıplak bileğim
pudralı

pudralı


13 yorum:

  1. canım bu pudaradan bende kullanmıştım sanırım sen 2 numara falan deyince hatırladım.ablama vermiştim o çok memnun kalmıştı sanırım güle güle kullan bu arada nereden aldın?bir de fiyatı gittikçe artıyor bunun yahu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyatını cok arttırdılar gercekten almam daha da artarsa :)

      cosmetica dan online aldım canım hediye makyaj cantası, bide ben aldıktan sonra fiyatlar biraz daha dusmus diye nutricina vucut kremi koymuslar memnun kaldım.

      Sil
  2. ben çok memnunum tozutmasınıda boşver bence,loose pudraymış gibi düşün:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) ben de öyle dedim loose hiç kullanmadım loosemus gibi dusun dedim kendime :)

      Sil
  3. Güle güle kullan canim, iyi bir seye benziyor, cok meraklandim ben de. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim 3. kez kullandım bu aksam favorim olacak gibi

      Sil
  4. tozutması konusu aklıma takıldı :( ama watsons ya da gratiste indirime girdiğinde alıcam yine de :)

    YanıtlaSil
  5. aksine bende tozutan pudraları seviyorum çünkü tozutmazsa bu sefer sert yspılı fırçaya zor gelen bir durum oluşuyor tozutması daha iyi yumuşacık.Ama fiyatı baya yüksek onun yerine gider mac alırım

    YanıtlaSil
  6. Canım belki çok önceden yazdın ama bu post sayesinde buldum seni :) Bende yeni sipariş verdim elime geçtiğinde yorum yapacağım :) Güle güle kullan , sevgilerle ..

    YanıtlaSil
  7. kızlar böyle fiyatının az olması kararsız bıraktı falan demeyin,birden yükseltirlerse herşeyin fiyatını millet pahalıya yöneliyor diye:)

    YanıtlaSil
  8. herkes memnunmuş şaşırdım. benm yüzüm kuru. mutlaka kremden sonra kullanıyor olmama rağmen pul pul yaptı :( ben mi doğru uygulamıyorum anlamadım ki. yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kuruysa yüzünüz cok az miktar geçmek lazım
      olmadı spreyli bi şişeye maden suyu gül suyu falan koyup biraz püskürtün daha dogal duracaktır

      Sil
  9. çok pahalı olursa, onu alacağıma şunu alırım demeyin lütfen..bu ürün hayvanlar üzerinde test edilmiyor..arkası tavşanına bakın ne kaddar şirin...diğerlerini boşver (diğerleri derken hayvanlar üzerinde deney yapan firmalardan bahsediyorum)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...