24 Şubat 2012 Cuma

activar kuru maske AC-11 / lila kutu şubat 2012



 activar markası göz kremini kullanmaya başladıgımdan beri ilgimi çekiyor. anti aging benim daha erken deyip geçiştirdiğim bir konu oldu hep ama anti aging olaylarına zaten gencken başlamak gerekiyor yaşlandıktan sonra değil :) o yuzden anneme yollamaktan vazgecip maskeyi kendim kullandım :)

 bu kış çalıştıgım okulun soguklugu, sogugun getirdiği mutsuzluk, evde kaloriferin kurutması, zaten nemsiz bir bölgede yaşıyor olmam sonucu kuru mat donuk soluk cilt sahibi bir hatun oldum çıktım. kremler bal maskeleri buhar makineleri neme boguyorum kendimi ama cildim malesef pek cevap vermiyor gün içinde tekrar donuklaşmaya kurumaya başlıyor.


bu hafta makyaj öncesi ve sonrası mac fix+ kullanmaya başladım(yazısı gelecek) aynı zamanda makyajsız zamanlarda termal su kullanmayı da ihmal etmedim ve sonuctan cok memnunum. bu maske deneyimim de aynı zamana denggeldi cildimdeki aydınlık konusunda kendisine de bir kredi vermeliyim.

yeşil çayla beraber hazırlanıyor ve gelen ürün aslında tek seferlik. tek seferde hiç birşey anlayamam derken içimdeki ev hanımı dedi ki: tek seferde bir maske anlaşılmaz bu da bir sürü zaten 3 e böl kullan :)
ben de 3 kez kullandım :) yeşil çayı da sallama yapmadım bizzat demledim.
  gördüğünüz miktar tabakta iki tatlı kaşıgı yeşil çayla karışıyor maskeniz hazır.


 cildime incecik sürdüm zaten ciltte kuruyup gerginleşiyor sonra yeşil çayla siliyorsunuz. sonuctan memnun kaldığımı söylemeliyim. yeşil çay kötü koktugu için yarım saat sonra yıkadım tonikledim ve nemlendiricimi sürdüm. termal suyumu aklıma geldikce cildime sıktım. 
sabah da fix+ kullandım. cildimde uzun zamandır görmediğim bir aydınlanma var ben cok mutluyum twitterda da yazıyorum saglıklı görünmeye başladı cildim yumuşacık. 
3 kez kullandım-lila kutuda 6 kez tekrarlanmalı diyor malesef su an orada satılmıyor- maskeyi termal su ve fix+ ında büyük etkisi var ama yeşil çay ve bu kuru maskenin de hakkını yemek istemiyorum.
activar bayilerinden alabileceğiniz bu üründen ben memnun kaldım miktarı cok olsun isterdim biraz daha kullanmak adına.

2 yorum:

  1. Deneyip yorumlarını paylaştığın için teşekkür ederim; ben de denemek istiyor ama cesaret edemiyordum. Yarın deneyeceğim ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen de paylaş canım bakalım beğenecek misin

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...