17 Şubat 2012 Cuma

activar göz çevresi kremi- lila kutu ocak 2012


merhaba
göz çevresinin yaş 25 olunca ilgi göstermem gereken alanlardan biri olduguna kanaat getirdim :) cilt tipim de kuru göz çevrem de kuru oldugundan nemlendirme benim için çok önemli, hatta iki minik çizgi çıktı göz altımda bu kış, ben kuruluğa bağlasam da yaştan ya da farklı etkenlerden dolayı da olabilir tabii :)
lila kutu dan activar çıkınca ilk anneme mi versem diye düşündüm sonra denemeye kadar verdim, hazır ilk çizgim de çıkmışken göz çevrem zaten koyu, eşim de kaz ayaklarından dertli olunca ocak 15 ten beri sürüyoruz activarı göz çevresi kremini. Değerlendirmeye geçmeden önce şunu anlatmak istiyorum :

ben ürünlere herzaman objektif yaklaşmayı seviyorum özellikle bloguma yazıyorsam. bu ayki lila kutumda activar kremin etkilerini pek göremediğimi söylemiştim. firmadan sevgili Yeşim Hanım ile mailleştik ve bu konuyu onunla da paylaştım. açıklamaları beni tatmin etti özellikle de "Kremimiz mucize yaratmayacak ama piyasadaki bir sürü üründen çok daha etkili olduğunu biliyoruz. İçinde bulunan pepha- tight ve MDI Complex sayesinde göz altında bulunan bulunan kılcal damarlara korse etkisi yapar ve o bölgede bulunan göllenmeyi engelleyerek mor  görüntüyü ortadan kaldırır.

Argireline ise kırışık engelleyicidir. Ancak, anlık düzeltme yapıp kullanmadığınız zaman eskisi haline döndürmek yerine düzenli kullanımda çizgilerin tonusunu yumuşatır ve daha ileri düzeye dönüşmesini engeller. Bir çok dizi oyuncusu bu sayede profesyonel makyajı hafiflettiler. Kremlerimiz  su bazlı olduğundan çok güzel nemlendirme yapar."   yorumu hoşuma gitti.



Aşagıda yazdıgı maillerden bilgileri paylaşacagım ama önce kendi değerlendirmemi yapmak istiyorum. 
 olumlu yanları:
  • ürün klasik 15ml yapısı yogun cok az bir miktar iki göz cevresine de yetiyor bazen fazla alıyorum dikkat etmeyip eşime de yetiyor beraber kullanıyoruz.
  • kuru ciltten muzdarip biri olarak göz çevrem kuru -çok kuru hatta- nemlendirmesi çok başarılı. ben bazen badem yagı da kullanıyorum göz çevreme -makyajımı temizledikten sonra- kirpiklerimi uzatıp besliyor. nemlendirme olarak badem yagı kadar rahatlatıyor göz çevremi diyebilirim.
  • kokusu cok hafif yok gibi parfumsuz olması bir artı.
  • AC-11 maddesi ile bu ürün sayesinde tanıştım hakkında okudugum şeyler olumlu cilt yenilenmesi konusunda etkili besin destekleri falan var yabancı sitelerde.  
  • makyajın zararlı etkisini azalttıgını yeşim hanım söyledi makyajdan önce zaten nemlendirici olarak kullanıyorum bu da bi bonusu olacak sanırım :)
olumsuz yanları:
  • ambalaj konusunda keske tüpte olsaymış dedim kavanozdan kullanmak bana hijyen acısından zor geliyor temiz ellerle alıyorum kremi hemen kapagını kapatıyorum falan kavanozları sevmiyorum.
beklemede oldugum noktalar:
  • yeşim hanımla yazışmamızda yukarıda bahsettiğim gibi ürünün etkisini uzun vadede göstereceğini söyledi. iki göz altımdaki minik çizgiler zaten yeni oluştugu ve cok derin olmadıgı için kolay lokma diye düşünüyorum kullanmaya devam edip değişimi yazacagım tekrar.
  • eşimin kaz ayaklarında şu an nemlendiği için esneklik hissettiğini söylüyor- daha önce göz cevresi kremi kullanmadıgı için nemlendirme olayı çok hoşuna gitti. - fotosunu da çektim  kaz ayaklarının önce sonra yapacağız :)
  • göz altlarındaki koyuluklarım genetik kronik vs. aydınlık sağlamasını çok isterim ama cilt lekesi değiller göz altlarımda spf li kapatıcı kullanmadıgım için hafif bir kac leke var onları takip ediyorum.
  • annem de kızım kendini bu kadar inceleme bırak göz çevreni kendi haline dese de merakla sonucları bekliyor :)
aşagıda bilgileri yazdım uzuuun bir yazı oldu merak edenler olur diye paylaşmak istedim




ACTIVAR, Dünyada ve Türkiye’ de DNA hasarını onaran ve aynı zamanda temel bakım yapan, TEK, yeni nesil anti-aging temel bakım ürünüdür.

Tek formülde hem anti-aging hem de günlük temel cilt bakım özelliklerine sahip olan ACTİVAR, içerdiği AC-11 maddesi sayesinde bugün “yeni nesil anti-aging” olarak anılıyor. Gece, Gündüz ve Göz çevresi için üç ayrı çeşidi olan ACTİVAR; yalnızca cilt korunması değil aynı zamanda DNA onarımının desteklenerek yaşlanmanın geciktirilmesini de isteyenler tarafından büyük rağbet görüyor. Özellikle, dizi oyuncuları, dermatologlar, plastic cerrahlar ve medical estetik hekimleri tarafından çok sevilerek ve güvenle kullanılmaktadır.

Kanser türlerine ve cilt güzelliğine karşı çok duyarlı olan Japonya’da piyasaya çıktığı ilk yılda en çok kullanılan dermatokozmetik maddeler içinde ilk 10 arasına giren AC-11 maddesi Türkiye’de de önemli bir kullanım oranını yakalamaya başladı.

Bilindiği gibi özellikle yaz aylarında, çok deforme edici bir şekilde maruz kaldığımız güneş ışınları; deri kanseri oluşma riski yaratmasının yanı sıra, cilt yaşlanması, cilt kırışması ve cilt lekeleri gibi pek çok soruna neden olur. Bu sorunlardan kurtulmak için kullanılan yüksek faktörlü “kimyasal filtreler” ise genellikle ya hormonal aktivite göstermek ya da leke yapmak gibi daha büyük problemler doğuracak yan etkilere sahiptir ya da kısa süre içerisinde etkilerini yitirirler.

ACTİVAR, içindeki bileşenler ve AC-11 maddesi sayesinde, hem cildi ve DNA’yı bu zararlı etkilerden korur hem de güneşin zararlarından korunmak için kullanılan ürünlerin etkisini 6 kat arttırır. Activar cildimizi UV nin zaralarından korurken, aynı zamanda hamilelik, güneş lekeleri de dahil olmak üzere cilt lekelerinin tonusunun açılmasında ve tekrar oluşmasının engellenmesinde çok başarılıdır.  

AC-11, 2000 yıldır Peru’da Amazon Ormanları’nda yerli kabileler tarafından; yaşlıların, eklem ve kanser hastalarının tedavisinde kullanılan tıbbi bir bitki olan ve günümüzün modern tıbbında da kullanılan Uncaria tomentosa’dan elde edilir. AC-11, yaşlanmayı geciktirir, bağışıklığı güçlendirir, yaşlılığa eşlik eden dejeneratif hastalıkların gelişmesinden korur, DNA ve Ultraviyole hasarlarının onarımını destekler.

Üstelik ACTİVAR;  mevcut cilt bakım ürünleri arasında derinin kendi kollajenini üretmesini sağlayan, aynı zamanda hem Tip1 hem Tip3 kollajen üretimini artıran özel bir yere sahiptir. Cildi gün boyu kalıcı olarak nemlendirirken, ince kırışıkların giderilmesinde ve cilt altı dokusunun kuvvetlenmesinde oldukça etkilidir. Formülündeki MDI kompleks sayesinde ürettirdiği bu kollajenin parçalanmasını önler, cilt altında güçlü ve kalıcı olmasını sağlar. Yapılan Botoks veya dolgu gibi estetik uygulamaların kalıcılığını artırır.





















7 yorum:

  1. Ben de elimdeki kremin bitmesini bekliyorum bu ürünü kullanmak için. Deneyimleri paylaşmaya devam:)

    YanıtlaSil
  2. Bende bu ürün ile ilgili yorum bekliyordum :) paylaşımın için teşekkürler canım , gelişmelerden haberdar et :)

    YanıtlaSil
  3. ben de gündüz gece ve bir de bu göz kremi var. güzel sonuçlar alacağımı düşünüyorum ben de bakalım =)

    YanıtlaSil
  4. işe yarar inşaallah :) tekrar post yaparsın dimi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabii ki canım bir ay sonra tekrar yazcam :)

      Sil
  5. ne kadar canım bu krem.?

    YanıtlaSil
  6. 119 tl canım http://www.lilakutu.com/urun/activar-onarici-goz-cevresi-kremi-15-ml-

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...