21 Haziran 2013 Cuma

Sevdiğim İkililer: The Balm Bahama Mama & Betty Lou Manizer

 Makyaj Blogları arasında bir süre önce "Betty Lou esmerler için aydınlatıcıdır" yargısını kırdığımız için çok mutlu olduğumu söylemeliyim.Aldığımdan beri gerek allık gerek hafif bir geçişle aydınlatıcı olarak kullanıyorum.
Bahama mama ise çok sık kullandığım ürünlerden bir diğeri.Özellikle makyaj yapmamış gibi görünmek istediğim zamanlarda ya da doğal bir şeyler istediğimde kontur olarak kullanıp sonucuna bayılıyorum.

İkili olarak ise konturumu yaptıktan sonra allık olarak Betty lou yu kullandığımda hafif bir bronzluk etkisi yakalıyorum.Hem cildim daha canlı duruyor hem de yüzümdeki matlığı bir anda yok etmiş oluyorum.
Bir yıla yakın ve sık kullandığımı düşünürsek güncel fotolarına bakarak ürünlerin çoook bereketli olduğunu da söyleyebilirim.Son kullanma tarihlerine kadar bitirebileceğimi sanmam.

3 yorum:

  1. allah aşkına bütün bloggerlar parmaklayıp fotoğrafını çekiyor takip edilmeyi nasıl bekliyorlar ki?yüzünü sansürleyerek yüzünde gösterebilir.ne saçmalık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sizden takip istediğimi hatırlamıyorum. beğenmediğiniz blogları okumama hakkına gayet sahipsiniz. x işaretine basarak sayfamdan ayrılabilirsiniz.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...