7 Mayıs 2013 Salı

Neutrogena Tek Adımda Fırça Temizleyici

Gayet yanıltıcı bir başlık atmama sebep benim bu ürünü kullanım amacım.Makyaj temizleyici olarak Bioderma H2O dan çok memnunum.Alternatif aramıyorum/zaten bulamıyorum.Migros indiriminden alacak bir şey bulamayınca seveceğimi düşünüp bu jeli almıştım,önce gayet pratik buldum.Gözlerimi fena halde yakınca üründen biraz soğudum,temizleme konusunda-köpürdüğü için-memnun kalsam da cildimi çok kurutmasını da eklersem kullanmadıklarım arasına geçiş yapmak üzereydi ki:
  •  Fırçalarımın günlük temizliğinde kullanmayı akıl ettim. Fırçaları sertleştirmeden tertemiz yapıyor,antibakteriyel sabun takviyesi yaparak arada iyice dezenfekte ettiğim fırçalarımı bir ya da iki kullanımdan sonra bu ürünle yıkıyorum.
  • Bitince bu amaçla tekrar alınacaklar arasına girdi.Bir diğer temizleme yöntemim için TIKTIKTIK.Fırçalarınızı siz nasıl temizliyorsunuz?

10 yorum:

  1. 1 ya da 2 kullanımdan sonra mı :S Nasıl başa çıkıyorsun her gün yıkamakla, ben bazı akşamlar yüzümü yıkmaya bile üşeniyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 4 fırça kullanıyorum maksimum zaten canım fondoteni özellikle yıkıyorum korkuyorum sivilce yapar diye

      Sil
  2. Ben de fırça kullanarak bitirdim bunu zümrem :) cildi fazla kurutuyor

    YanıtlaSil
  3. ben de aynı ürünü kullanıyorum, çok da memnunum, bir başkasının da aynı amaçla kullanmasına şaşırdım :) ama aklın yolu birmiş :)

    YanıtlaSil
  4. aynen bebe şampuanı ya da memnun kalmadığım temizleyiciler ile günlük temizlikte ise mac fırça temizleme suyunu kullanırım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. temizleme sularını denemedim aslında merak da ediyorum

      Sil
  5. aynen benim de gözlerimi yaktı ve yağlı bir his bıraktı göz çevremde hiç sevmedim, fırçalar için kullanayım ben de çok güzel bir fikir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fırçaları çok güzel temizliyor makyaj temizleyiciler bu iş için on numara :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...