29 Nisan 2013 Pazartesi

Kozmetik Deneyimleri Argan Yağını nasıl kullanıyor?


Argan yağını bir kaç aktardan aldığım birbirinden tuhaf kokulu yağdan sonra sanırım buldum.Doa kozmetik güvendiğim bir site orda görünce bir tane almıştım.Minicik boyutundan dolayı nereye kullansan şaşırdım bir süre öyle beklettim.Saçlarıma kullanacağım bir çok bakım yağım olduğu için kullanmadım ve geçenlerde sol gözümdeki kirpiklerin sağ gözüme göre kısa ve seyrek olduğunu görünce kirpik bakımında kullanmaya karar verdim. Bahar alerjisi nedeniyle sol gözüm biraz kaşınıyordu hafif kabuk tutmuştu falan derken sanırım kirpiklerim zayıfladı.


Her gün makyajımı temizledikten sonra gördüğünüz pamuklu çubukla kirpiklerimi siliyorum.Hem kalan maskara varsa temizliyor hemde incecik bir şekilde argan yağını kirpiklerime uyguluyor.
Bir haftadır uygulamaya devam ediyorum.
Yağ  butoncuğu vb problem yaşamadım. 
Siz argan yağı konusunda neler düşünüyosunuz merak ediyorum malum Argan heryere bugünlerde :) 

5 yorum:

  1. Aaa güzel fikirmiş :) Seni o kadar iyi anlıyorum ki bahar alerjisi illetinden hala kurtulamadsım ben de :/ Çok geçmiş olsun :*

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanın.Ben de geçen hafta aldım Doa kozmetikten argan yağını.Gittiğim cilt doktoru nemsiz buldu cildimi ve argan yağı önerdi.Ben tüm yüzüme uyguluyorum daha farkını anlayamadım.Birkaç kullanım sonrası netleşir sanırım fikrim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tüyleri beslemesinden korkuyorum cildime süremem sanırım umarım işinize yarar

      Sil
  3. Argan yağı ne ki dicem ayıp olacak kendimi herşeyden bi haber hissettim :P Kozmetik konusunda çok geriyim galiba :S. Öğrendiğimi de senin blogun sayesinde öğreniyorum zaten :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsın :) bu aralar her şeyde kullanılan kaliteli ve cilde saça cok faydalı bir yağ
      gerçekten beğeniyorum:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...