30 Nisan 2013 Salı

Bioderma Sebium Global 2.kutu

Bioderma Sebium Global bugune kadar kullandığım en iyi ürün diyebilirim.Herkese tavsiye ediyorum sık sık söz ediyorum çevremdekiler "ne önerirsin" dediklerinde ilk aklıma gelen şey global oluyor. Detaylı yazısı için TIKTIKTIK

İlk kutum bitince yenisini aldım fakat Globalin tekli fiyatıyla yukarıda gördüğünüz köfre fiyatı aynı.Almayı düşünenler bu seti arasınlar küçük görünse de size en az 6 7 ay yetecek temizleme jeliniz de hediye gelsin.
49TL ya da 54TL ye eczaneden almıştım tam hatırlayamıyorum.
Samimiyetle tavsiye ettiğim bir ürün.
Çevremden kim aldıysa çok memnun kaldı.
Globali deneyip sevenler var mı merak ediyorum?

24 yorum:

  1. Ben kullandım gayet de memnun kaldım. ama temizleme jeli biraz kuruma yapıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet biraz geriyor ama yine de memnunum :)

      Sil
  2. temizleme jelinden memnun kalmıştım fakat kremi bilemiycem merakettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. jelinden çok farklı ben de jelini kullanıyordum daha önceden bunu denemelisin :)

      Sil
  3. bu ürünü şu aralar çok sık görmeye başladım ve gerçekten merak ediyorum. sebium globalla ilgili yazını da okudum çok güzel yazmışsın:) güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım bir tester geçer eline ve denersin gerçekten farklı

      Sil
  4. sebium akn ve sebium al kullanıyorum ama yeterli gelmediğini düşünüyorum ve iki kremde sanki çok farklı değil birbirinden.. sence bu onlardan daha mı etkili ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben ikisini de kullanmadım ama seriden diğer ürünleri denemiştim hepsinden etkili
      La Roche Posayın effaclar duo tarzında ama daha etkili bu

      Sil
    2. bu effeclar dua tarzındaysa kesin yarın gidip alıyorum bunu bilmiyordum çok teşekkürler :)

      Bende bloğuma beklerim
      http://kozmetikcicileri.blogspot.com/

      Sil
    3. ondan daha etkili buldum ben :)

      Sil
  5. Bioderma sebium globalı ben de kullanıyorum. şubat ayında burun ameliyatı oldum ve bir süre burnumun dış yüzeyini temizleyemedim. su değmemesi gereken zamanlarda tonikle sildim ama bi süre sonra her tarafımı sivilce bastı. Global e o ara başladım. sivilcelere yüzde 30 gibi bir etkisi oldu ama tam geçirmedi.
    sonra yüzümü yıkamaya başladım yavaş yavaş jellerle. ondan sonra aman tanrım bir ferahlık, ardından düzenli uyguladım globali. 1,5 hafta sonra tamamiyle prüzsüz oldu cildim.
    yani demem o ki jel ve su olmadan ne kullanırsam kullanayım kar etmiyor. şu an vazgeçilmez kremim oldu benim de. biobonus'a kodunu iletince de hediye veriyor üstelik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten harika beğendiğinize sevindim insanlar kullanınca çok mutlu oluyorum globali sanki ben yaptım :D

      Sil
  6. Bir önceki yazınızı okumuştum ama elimdeki ürünlerin çokluğundan ötürü o zaman sıcak bakmamıştım almaya. :)
    Yanak bölgemde gitmek bilmeyen sivilce izleriyle başım belada. Sivilce izlerine etkileri var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sivilce izlerine cildi soyduğu için zamanla etkisi var ama derin benim bazı izler henüz geçemedi hafifletiyor şimdilik

      Sil
  7. ya ben bir türlü düzenli kullanamadım. Yatarken leke serumu kullanıyorum, ona sıra gelmiyor ama şimdi iyice meraklandım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. makyajımı temizledikten sonra sürüyorum genelde ben gece nemlendiricimi sürüyorum bazen de bir şey sürmüyorum

      Sil
  8. Merhabalar ; Ben de sebium serisini kullanmayı düşünüyorum . Ama hangisini alacağımı şaşırdım açıkçası . Global , akn , al olmak üzere üç gruba ayrılmışlar . Bunların birbirinden farkları nelerdir ? Bu arada sebıum serum ne işe yarıyor acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba seri olarak almak isterseniz bi temizleyicisini bir de akn ya da al olarak nemlendiricisini düşünmelisiniz
      serum daha yogun bir kür 2 günde 1 kez uygulanıyor
      global ise tonik losyon arası bir ürün serumdan yerine globali tavsiye edebilirim

      Sil
  9. Çok teşekkür ederim . Ben bu yaz sivilcelenme sorunu yaşadım ve hala yaşıyorum . Karma bir cilt tipim var , alın burun çenem yağlıken yanaklarım normal . Ama buna rağmen sıvılcelerim hep sağ yanağımda çıkıyor :( regl dönemlerimde ise artış sağlıyor . Karma ciltli biri olarak bioderma sebium serisini kullanmayı düşündüm , acaba bu seri karma cildi yorar mı ? ama aynı zamanda sivilce sorunu da yaşıyorum ?

    Almayı düşündüğüm ürünler ise ; yüz yıkama olarak Bioderma sebium Foaming gel , sebium h2o ,
    Krem/nemlendirici ise : effaclar duo ve effaclar AI düşünüyorum . Krem farklı yüz yıkama jelleri farklı olursa acaba bir sorun olur mu ? Aslında kremleri de bioderma düşündüm , ama kafam çok karıştı çeşitlikten . Baktığım zaman aynı amaca hizmet eden ürünler , ama çeşit çeşit :) Bu olayı bir türlü anlayamadım ben :) Global , AL , AKN kremlerin birbirinden farkları nedir acaba ? Bu kremleri kullanan kişilerin yorumlarında yanında sebium serumu da kullanmayı öneriyorlar . Aynı amaca hizmet ediyorsa neden çeşit çeşit kullanıyoru :) Kafam inanın çok karıştı :) Yardımcı olursanız çok sevinirim . Özellikle bu üç kremin ve serumun amacı ne ve birbirlerinden farkı ne , bunu anlamaya çalışıyorum :) Şimdiden teşekkür ederim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sivilcenin nedenini bilmek çok önemli şu yazıya bir göz atmak istersiniz belki http://kozmetikdeneyimleri.blogspot.com/2012/10/sivilcenizin-nerede-cktg-onemli-akne.html

      şöyle söyleyeyim her cilt tipinde her ürünün etkisi farklı olabilir
      ben sebium serisine başladığımda nemsiz bir yerde yaşıyordum cildim de kuruydu
      biraz gerginlik yapıyor ama nemlendirici kullanmak gerekiyor
      cilt yağlı da olsa Global işin içine girince cildi hafiften soyduğu için cilt pullanacaktır ya da hafif kızaracaktır.

      farklı markalardan ürünler sıkıntı yaratmaz daha önce kullandım o şekilde
      ama effaclar duo yu nemlendirici olarak asla düşünmeyin global ile aynı işi yapıyor gözenekleri/sivilceleri hedefliyor yatıştırıyor hafif soyuyor.İkisini de kullandım Globali daha etkili buldum.Effaclar serisinden bir nemlendirici de kullanabilirsiniz Biodermadan da.Global ve duo yu tedavi edici ve cilt tonunu düzeltici bir bakım olarak düşünün.
      Sebium serum güzel kullandım ama global onun işini dediğim gibi fazlasıyla yapıyor. AI ve AKN kremleri ise kullanmadım malesef.

      Sil
  10. İlginiz için çok teşekkür ederim , gerçekten çok aydınlatıcı bir yorum oldu benim için . Özellikle Akne haritası yazınız beni çok aydınlattı . 9 ve 10 numaralı bölgem de yani yanak bölgemde sürekli sivilce çıkmasının sebebi sanırım sigara :( evet malesef sigara tüketiyorum :( Bu hafta Dermatolog'dan randevum var , tahliller yaptıracağım . Dediğiniz gibi önce sebebine inmek çok önemli .

    Cilt bakımı konusunda da önerilerinizi dikkate alarak ürün alacağım . Çok teşekkür ederim gerçekten .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim umarım bi an önce sonuç alırsınız en doğrusu iyi bir dermatolog bulmak
      geçmiş olsun :)

      Sil
  11. Merhaba

    Size bir sorum olacak
    Cildim karma ve eczaneden aldığım Clindoxyl jelinden dolayı sivilce sorunum yok.
    Şuan Bioderma Jel ve H2O Sebium u birlikte kullanıyorum. Gündüz dışarı çıkmadan da Roc güneş kremini kullanıyorum ama bir süre sonra cildim yağlanıyor. Bu yağlanmayı önleyebilmek ve cildime uygun olanını seçebilmek adına hangi ürünü önerirdiniz ?
    AKN mi Global mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba
      Cildiniz için anladığım kadarıyla yağlanmayı önleyici ürünler kullanıyorsunuz,tahminimce yağlandıran güneş kremi, La ROche posay Anthelios fluid güneş koruyucu yağlı ciltler için çok iyi mat mat kalıyordu bende, ama AKN ve Global farklı ürünler diye biliyorum,AKN kullanmadım sanırım o yağlanma dengesi sağlayan bir nemlendirici Global ise daha farklı bir bakım ürünü. İkisinden birisi diyemem.Neme ihtiyaç varsa AKN olabilir.İzleriniz ve gözenekleriniz yoksa Globale gerek olmaz.Ama tabii sizin cildiniz ve en doğrusuna siz karar verirsiniz.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...