20 Ocak 2013 Pazar

Parfüm: Oriflame Precious Moments EdP

 Daha önce şu yazımda bahsettiğim Especially Escada parfümüme oldukça benzeyen bu parfümü uzun zaman önce kullanmıştım.Bitiremedim diye hatırlıyorum içindeki simler parfüm azaldıkça yoğunlaşmıştı ışıltısından hoşlanmamıştım.
Oriflame Nasıl tanımlamış:
Precious Moments EdP muhteşem şişesi, ayarlanabilir şık yüzüğü, içeriğindeki gerçek elmas tozu ve çekici kokusu ile büyülüyor. Meyve notaları ve beyaz floral kalp ile açılan koku, sıcak değerli ağaçların karışımı ile teninizle bütünleşiyor. Şişeyi hafifçe sallayarak uygulama sonrası teninize ışıltılı bir görünüm kazandırmasını sağlayabilirsiniz. 50  ml.

Yaza da kışa da yakışabilecek joker kokulardan. Hemen herkesin sevebileceğini düşünüyorum biraz meyveli biraz çiçeksi.Ne çok ağır ne çok hafif.Zaman zaman indirimde 49 TL ye düşüyor diye hatırlıyorum.Yalnış hatırlıyorsam Oriflame ı takip edenler düzeltirse sevinirim. Oriflame kokularından çok beğendiklerim var özellikle EDP ve PDT olanların parfüm oranı daha yoğun olduklarından daha kalıcılar.

Oriflame ve Avon parfümlerini seviyorum,parfümler malum ucuz şeyler değiller,uygun fiyatlı parfüm isteyenlere tavsiye edebileceğim iki marka avon ve oriflame.
Sizin bu iki markadan sevdiğiniz kokular eminim vardır yazarsanız mutlu olurum
Sevgilerle Mis kokulu bir Hafta Diliyorum..

11 yorum:

  1. Kokusuna bayılıyorum ancak simleri beni çileden çıkarıyor :D Ben de yazmıştım blogta :D Demek ki aynı şeyleri düşünüyoruz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gereksiz atraksiyona girmişler bence :D bülent ersoy olsam belki sevebilirdim öyle simli sahneden önce :)

      Sil
  2. ben tenime parfüm sıkmamaya çalışıyorum, kazaklarda simleri belli olmuyor bu parfüm, ben de yeni aldım, çok ferah, bu kadar seveceğimi tahmin bile etmemiştim:) oriflame de eclat var, kalıcı değil ama çok elit zarif bi koku olduğunu düşünüyorum. sun, moon, eclipse de favori kokularım.demi more un more adlı parfümü equal' e benziyo: sevmedim.gordioni white gold da çok güzel ,alışılmışın dışında bi koku bence...avon da little white dress i çok seviyorum ama hiç kalıcı değil..herve leger de çok hoş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oriflame da gordioni white gold gerçekten cok farklı ve hoş bir koku söylediklerinden çogunu denedim kullandım falan gayet güzeller :)

      Sil
  3. bi zamanlar freya vardı oriflame de.süper bi kokuydu ama malesef artık yok. bi de dancing lady var, onun da seveni çok, sevgiler canmm:))

    YanıtlaSil
  4. bu parfümü bende çok sevmiştim yazın ışıltılarından dolayı kullandım. eclat ve giordani gold u da tavsiye ederim canım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eclat ın weekend versiyonuna giordani white gold a ben de bayılıyorum

      Sil
  5. Bende kullanıyorum bu parfümü ve blogumda sırada bu vardı :)Ben tam tersine simdi taştı puldu boncuktu bayıldığım için çok seviyorum bu parfümü.Ama yaz için daha uygun tabi kollar dokelte kışın kapalı olduğundan o simler işe yaramıyor :) Saçlarıma sıkıyorum bende kışın hem mis gibi kokuyorum hemde saçlarımda çok doğal duruyor o ışıltı deneyin derim.Bende parfümün vücut kremide var.Onunda içinde ince ince simler mevcut ama parfüm kadar değil.Kokusuda en az parfüm kadar kalıcı eğer onu denemediyseniz bi göz atın.Cildi de yumuşacık yapıyor çok yoğun bir yapısı var :)

    YanıtlaSil
  6. merhaba bende dün yeni çıkan vivacity parfümü sipariş verdim
    koklamadan katalogdaki kokuya bileğimi sürerek denedim
    sizce nasıl

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...