10 Ocak 2013 Perşembe

Kışlık cilt Bakımı Önerileri**Nem Maskesi Kullanıyor musunuz? Yves Rocher Üzüm Suyu İçeren Nem Maskesi**

 Nem maskesi kozmetik olarak kullandığım bir ürün değildi. Arada yüzüme bal sürerdim yaptığım nem maskesi buydu sadece. Geçen yıl Cosmed Vanilyalı nem maskesini kullandığımda çok memnun kalmıştım.Bu yazdan sonra da bunu ürünü aldım.
Yves Rocher ürünlerinden genel olarak memnun olduğumu söylüyorum.Müşteri ilişkilerinden online satışta problem yaşasak da alışveriş yapmaya devam ediyorum,umarım müşteri temsilcileri bu konuda daha titiz davranırlar.Twitterdan blog yazarı olarak hemen cevap alırken,sıradan müşteri olarak yaptığım alışverişte problemlere dönüş olmaması hoş bir durum değil.Belki de Twitter ekipleri ilgili çalışanlarken,online satışla ilgilenen ekip okadar da ilgili değildir bilemiyorum.

  • Gelelim nem maskesine,ilk etapta saç kremine benzettiğim bu maskeyi kullanmaya çekinmiştim.Cildimi yağlandıracağından emin gibiydim. Fakat beklediğim gibi olmadı.Gayet yoğun nem verirken yağlanmaya da sebep olmadı.
  • Nasıl kullandım? Haftada bir genelde banyoda derinlemesine peeling yaptığım cildime uyguluyorum,2 3 dakika bekletip duruladıktan sonra başka nemlendirici kullanmama gerek kalmıyor. 
  • Bir daha alır mıyım? Özellikle kış mevsimi için tekrar alırım.Soğuklar sayesinde yanaklarım bile çatladı sanki bu aralar haftada iki kez bile kullanabiliyorum.
  • Bir de kokusu; hoş ama yoğun bir kokusu var,yapı olarak saç kremine benzetip hoşlanmıyorum ama etkilerinden memnunum.
  • Soğuklar cildinizi yorduysa yoğun bakımın zamanı gelmiş demektir.Siz neler yapıyorsunuz çok merak ediyorum yazarsanız beni mutlu edersiniz.Sevgilerle sıcacık kalın :)
  

6 yorum:

  1. Ben kışın soguk pres hindistan cevizi diye bir yağ var onu suruyorum gece yatarken. Yağ deyince insana bir garip geliyor ama bu değişik birsey. Saç içinde kullanılıyor. Bulursan bir dene derim. Banada beklerim:)

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sacim icin kullaniyorum onu ama yuzume hic dusunmemistim yanaklarima surebilirim aslinda tesekkur ederim

      Sil
  2. yves rocherin başka bir nem maskesi var elimde henüz yeteri kadar denemediğim için yazamadım ama bunu da beğendim bak şimdi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baska varsa brn de yorumlarini bekliyorum ozaman ben de onu merak ettim :))

      Sil
  3. Nem maskesi kullanmaya ben de korkuyorum cildimi yağlandırır mı diye. Hatta bende de YR`ın farklı bir nem maskesi vardı kardeşime verdim, yüzü kuruyor diye. Keşke 1-2 sefer deneseydim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim ben de yapisini gorunce sac kremine de benziyor kesin yaglanir dedim ama oyle olmadi. T bolgesinden uzak tutabilir cildi cok parlayanlar ama yanaklara bu havada cok iyi geliyor:))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...