31 Ocak 2013 Perşembe

Kiehl's Ultra Facial Tanışma Pakedi



Kiehl's Türkiye Ultra Facial Serisinden Nemlendirici temizleyici ve toniğini denemem için geçtiğimiz günlerde yollamıştı.Bu markayı daha önce kullanmamıştım merakım oldukça fazlaydı. 
Genel olarak ilk izlenimlerim iyi mağazasına gidebilirsem bir tatilde ürünleri iyice tanımak istiyorum.Şimdi gelelim benim tanışmak pakedime:Yorumlarımla beraber bu seriyi tanıyalım.

Ultra Facial Cream’in Sırrı Nedir?
Ultra Facial Creamin sırrı içeriğindeki 3 mucize içerikte gizlidir:  SKUALAN , ANTARKTISIN ve IMPERATA CYLINDRICA

Antarktisin (Glasiyal Glikoprotein Özü)  Antarktika kaynaklı glikoproteindir. Kuruluğa karşı olağanüstü bir koruma sağlayan antarktisin cildi nemlendirir ve serbest radikallerin zararlı etkileri karşısında kalkan görevi yaparak cildin gözle görülür bir şekilde pürüzsüz bir görüntüye kavuşmasına yardımcı olur. Bunun yanı sıra aşırı soğuk hava koşullarında cildin korunmasına ve doğal su kaynaklarının tutulmasına yardımcı olur.


İmperata Cylindrica (Çöl Bitkisi Özü) kuru ve aşırı tuzlu ortamlarda büyür; yeryüzündeki çöllerin çoğu bu bitkinin anavatanıdır, ancak Orta Avustralya’da özellikle bereketlidir. İmparata cylindrica bitkisinin kökleri, etkisini derhal gösteren, kalıcı bir nemlendirici etkiye sahip yüksek yoğunlukta potasyum içerir. Avustralya yerlilerinin, yüksek tuz içeriği dolayısıyla bu bitkiyi yüzyıllar boyunca tuz yerine kullandığına inanılır. Bu madde, adı geçen bitkinin kökünden hasat edilerek çıkarılır.Bizim formülümüzde ise imparata cylindrica bitkisi, en kuru hava şartlarında dahi cilt onarımına ve nemin etkili bir şekilde muhafaza edilmesine olanak tanır.
  • Benim yorumlarıma gelirsek; memnun kaldım.Hafif bir yapısı olmasına rağmen yoğun nem veriyor. 
  • Kokusuz.Cildimde herhangi bir sıkıntı yaratmadı.
  • Bu markayla henüz tanışamamıştım ve tanıştığıma memnun oldum ;) Mağazalarına gitmek için sabırsızlanıyorum.


Ultra Facial Cleanser
Çok hafif ama etkili formül. Deriyi soymayan ve kurutmadan temizler.  Ciltteki fazla yağı, kiri , toksinleri ve püzürleri cildi kurutmadan yok eder. Cildin doğal koruma bariyerini muhafaza etmek için pH dengesi sağlanmıştır.
  • Kullandığım en hafif temizleyicilerden diyebilirim. Cildi kurutmadan temizliyor.Sevdim.

Ultra Facial Toner
Cildi nemlendiren ve rahatlaran çok hafif  alkolsüz tonik. Yüzeydeki pürüzleri ve kalıntıları temizler. Cildin doğal yağlarını yok etmez. Cildin rahatlığı için pH dengesi sağlanmıştır.
  • Tonik kullanamama problemim devam ediyor. Denemek için kullandım iki kez cildime nem verse de hoşlanmıyorum tonik üstü nemlendiriciden ağır hissettim ve yıkadım.

4 yorum:

  1. tonik losyon kıvamında olanlardan sanırım...Bende losyon kıvamlı toniklere alışamadım su gibi sıvı ürünleri seviyorum...Bu aralar avene termal su kullanıyorum...tonik sevmiyorsan deneyebilirsin...

    seregonsworld.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Termal suları ben de cok severek kullanıyorum sıvı tonikler daha uygun bana da

      Sil
  2. ÇOK merak ettiğim bir markaydı benim ,aydınlatıcı bir yazı oldu,kokusuz olması süpermiş:)
    temizleyici benim denenecekler listeme girdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiye edebilirim ama gerçekten benim de hala merak ettiğim bir marka farklı ürünlerini de mağazasına gidersem deneyeceğim

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...