3 Ocak 2013 Perşembe

Bioderma Sebium Serum

Kurudan karmaya ani bir geçiş yapan cildime yazdan beri Sebium serisinden ürünler kullanıyorum.
Genel olarak memnun kaldığım ve kullanmaya devam edeceğim ürünler oldular.Serum kullanmayı alışkanlık haline getiremesem de hafta da bir kaç gece kullandığım bu serumun cildi yormadan peeling etkisi gerçekleştirmesi beni tatmin etti. Bioderma bu ürünü için 
neler demiş bakalım:
Cilt Biyolojisi uzmanı BIODERMA’nın araştırmaları, Sébium Serum’u yarattı ve geliştirdi. 

Bu keratolitik bakım yerleşik cilt kusurlarını düzeltir, nazik peeling etkisi sayesinde cilt yüzeyini yumuşatır ve arındırır.   

Düzensiz yüzeyleri eşitler ve cildin doğal ışıltısını yeniden kurar.

Patentli Fluidactiv® kompleksi sebum dengesinin düzenlenmesine yardımcı olur.

İki dermatolojik aktif içeriğe sahiptir; cildi pürüzsüzleştiren ve arındıran glikolik asit ve yoğun yatıştırıcı D Pantenol.

Yenilikçi jel dokuya sahiptir.

  •  Nazik peeling etkisinden gerçekten memnunum.Fiziksel peelingler anında sonuç almam açısından beni daha çok rahatlatsa da cildi yorduğu ve yıprattığı da bir gerçek.Bu tarz glikolik asit içeren ürünler cildi yavaşca soyarak ölü derilerden arındırırken gözle görülür pullanma ve kabuklanmaya da sebep olmuyor.
  • Panthenol içerdiği için cildimi kurutmadı.
  • Sabahları aydınlık bir ciltle uyanmak hoşuma gidiyor.
  • Kistik akne problemim vardı ilaç tedavisi gördüm o akneler üzerinde pek etkisi olduğunu söyleyemem. 
  • Siyah nokta sorunum burnumdaki bir kaç tıkalı gözenekten başka pek olmadığından etkisini bilemeyeceğim ama yenilerinin oluşmasını da engellediğini düşünüyorum.
  • T bölgesinin yağlanmasını dengeleyen bir seri tabii ki %100 çözüm diyemem fakat pore refiner ürünüyle beraber kullandığımda yardımcı oluyorlar.
  • Şu an için yeniden alır mıyım kararsızım bu özellikte bir ürün bulabilirsem onu denemek isterim. Bulamazsam tekrar alabilirim.
Özellikleri:
Parfümlü formüle sahiptir. Komedojenik değildir.
İçerikler:
AQUA/WATER/EAU, GLYCOLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PANTHENOL, BIS-PEG-15 METHYL ETHER DIMETHICONE, DIPROPYLENE, GLYCOL, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES,GINGKO BILOBA LEAF EXTRACT, DODECYL GALLATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PROPYLENE GLYCOL, BIOSACCHARIDE GUM-1, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM).

4 yorum:

  1. ben bioderma denemedim daha ama la roche posayden effeclar duoyu kullandım sivilcelerime uygulayıp uyuorum sabah kalktığımda kurumuş ve soyulmuş oluyor özel günlerimiz için tavsiye ederim.
    Bloğuma beklerim, cicilerimisatiyorumm.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye icin tesekkurler:)ikisi cok farkli urunler LRP duoyu ben de kullanmaya basladim harika bir urun sivilce ve cilt uzerinde etkisi inanilmaz

      Sil
  2. bu serumu ve bunun devamı pore refinerı alıp denemek istiyorum ben de işallah bu sene içinde..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...