19 Ocak 2013 Cumartesi

Bargello Optimistic Parfüm ve Deodorantlar

Dolum parfüm konusunda bünyesinde bir çok koku barındıran Bargello Yeni çıkardığı parfüm ve deodorantlar firma tarafından geçtiğimiz günlerde tarafıma yollandı.Başta ağır bulacağımı ve beğenmeyeceğimi düşündüğümü itiraf etmeliyim fakat ürünler beni yanılttı ve şaşırttı.Özellikle Bright angel deodorant hafif ama kalıcı kokusuyla favorim oldu.
 
  • Paraben içermeyen White Crystal ferah kokusuyla en beğendiğim ürün oldu.
  • Aluminium Chlorohydrate İçermeyen Bright Summer yine agır kokuya sahip olmayan ferah hoş kokulu bir deodorant.

  • Cashmire biraz ağır bulduğum kullanmayacağım bir koku. Baharatlı kokuları sevenler hoşlanabilir.
  • Bright Angel yine ferah ve güzel kokuya sahip. 
Deodorantlar parfüm kadar olmasa da kalıcı kokuya sahip ürünler. Normal bir deodoranttan daha fazla koku içeriyorlar. Bargello şubelerinde kokularını bir denemenizi tavsiye ederim.
  • Optimistic Parfüm ise tam baharlık bir koku.Koku tarifi yapmak benim için zor olsa da çiçeksi ve hafif olduğunu söylemeliyim.Normalde her kokuyu kullanamam baş ağrısı beraberinde gelir fakat öyle bir sıkıntı yaşamadım gayet rahat kullandım.Kalıcılığına 10 üstünden 6 verebilirim.
Deodorantların içermediği maddelere ve koku konusunda ağır notalardan ziyade ferah ve hafif notalar kullanmalarına + puan veriyorum.Var mı deneyen ?
 

2 yorum:

  1. merhaba geçen sene bıyık için bioder yüz serumu kullandığınız yazılı forumda
    son durum ne işe yaradımı?
    çok teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba
      geçen yıl yaza kadar kullandım sonra bıraktım yarı yarıya bir azalma söz konusu ama devam etmeyi düşünüyorum elbette elimde serumlarım var hatırlattıgınız iyi oldu bir güncel yazı hazırlayabilirim

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...