10 Ağustos 2012 Cuma

deodorantın leke bırakmayanı makbuldür...rexona crystal

Yaz kış deodorant severim ama yazın daha bir ihtiyaç oluyor. Özellikle kamu spotu olarak insanlara hergün kendini yıkamanın, kıyafetlerini terli terli tekrar giymemenin önemi anlatılmalı diye düşünüyorum. Bir deodorant kullanmak zor değil.
Temizlik asla pahalı değil, bir kalıp sabun ve biraz suyla şu sıcak günlerde insanlara eziyet etmeden herkes kişisel temizliğini sağlarsa,yaz daha katlanılır hale gelecektir.

Geçelim rexonaya
Hem pudralı hem de leke bırakmayan bir ürün. Roll on ve spreyini kullanıyorum siyahta da beyazda da leke bırakmadı.
Terlemeyi önlemiyor önlemesin de zaten. Kokusunu çok sevdim fakat sprey deodorantlar beni biraz rahatsız ediyor tıkanıyorum. Yine de acelem varsa kullanıp çıkıyorum.
Deodorantların zararı hakkında çeşitli yazılar kaynaklar bulabilirsiniz, ben seviyorum ve kullanmaya devam ediyorum fakat günde 2 3 kez duşa girip cildimde çok kalmamasına özen gösteriyorum.

Size de sormak istiyorum:
Deodorant seçerken nelere dikkat edersiniz? Leke bırakmaması ya da terletmemesi sizin için önemli mi? Yoksa doğal ve içeriği zararsız oldugu söylenen ürünleri mi tercih ediyorsunuz?
Paylaşırsak sevinirim:)

3 yorum:

  1. yazın en büyük kurtarıcımız deodorantlar. bende rexona pudralı kullanıyorum cnm. ter önleyicilerin hem iyi hem kötü yanı terlemeyi engellemesi çünkü vücut terleyerek ısıyı dengeliyor.
    bi de göğüs kanserine yol açma riski varmış diyorlar. ne kadar doğru bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  2. rexona kesinlikle deodrantların kralı prensesi hrbişeyi :) ben bamboo kullanıyorum parfümü çıksa parfümünü bile alırım :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, ben eskiden sadece kokusuna bakarak deodorant alırdım. Ama şimdi kesinlikle zararlı içeriği olanları almıyorum, kokusu ve işlevi ne kadar iyi olursa olsun.İnternette ararsanız eğer bu konu hakkında yazılmış çok fazla makale var.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...